Nyhed

Pede B holder mini-hiphop-festival

GAFFA.dk – alt om musik

Kan opleves sammen med blandt andre Frit Løb og Loke Deph i Pumpehuset to dage i september

Det, der startede som en helt almindelig koncert for Pede B i Pumpehuset, er nu blevet til en mini-hiphop-festival sammesteds i dagene 17. og 18. september.
 
Tilbage i maj satte Pede B og co. billetter til salg til en koncert den 17. september i Pumpehuset. Et spillested, som rapperen efter mange vellykkede shows på stedet kalder for “sit stam-spillested”. Da koncerten blev udsolgt på få dage, voksede ambitionerne. Pede B annoncerede et ekstra-show den 18. september, opvarmning af duoen Frit Løb begge dage og en efterfest til hver af koncerterne, hvor både Loke Deph, Frost og Pato (sidstnævnte med dj-sæt) er på programmet.
 
Om de to shows siger rapperen i en pressemeddelelse:
 
“Først skulle vi bare spille i Pumpehuset. Så blev det til en hel koncertweekend. Og nu føler jeg nærmest, at vi har lanceret en mini-hiphop-festival med masser af live-acts. Det tror jeg rammer ret godt lige nu, hvor mange har savnet lidt mere festivalstemning den her sommer”
 
Ud over Frit Løb, Loke Deph, Frost og Pato vil mere end 10 hemmelige gæster komme til at besøge scenen under hver af de to koncerter.
 
Rapperen, der har givet en række shows for et siddende publikum under pandemien, fortæller videre:
 
“Vores interaktion med publikum er kernen af koncerterne, så selvfølgelig har alle de siddende shows været fede, men nu tager vi altså et gigantisk hop tilbage til stagedives, moshpits og høj energi. Vores shows er muligvis dansk raps hidsigste, og det skal vi helt klart markere i Pumpehuset de to aftener.”
 
Koncerterne bliver helt uden restriktioner, og man skal ikke engang vise coronapas, da kravet om at vise et sådant efter en regeringsbeslutning den 27. august bliver udfaset den 1. september – og ikke den 1. oktober, som det oprindeligt var meningen.
 
Den produktive rapper har – foruden mixtapes med mere – udgivet hele 13 solo- og samarbejdsalbum fra og med debuten Et barn af tiderne i 2005, senest Gumbo fra juli 2021 indspillet med producerveteranen Tue Track, blandt andet kendt fra Malk de Koijn og Sulka. Han har altså i snit udsendt stort set et album om året.
 
Sidste gang, Pede B var forbi Pumpehuset, var i oktober 2020 til fire udsolgte, siddende koncerter. GAFFAs anmelder gav fem stjerner til det første show.
 
 
Den 17. september er udsolgt, men der er stadig billetter til den 18. september lige her
 
Varm op med "Gudskelov" fra albummet med samme titel:
 
 
 
ANNONCE