Nyhed

Spændende krimiserier klar til streaming

GAFFA - alt om musik

Der er noget helt særligt ved en god krimi. Spændingen er i top og mystikken breder sig. Streamingtjenesten C More har specialiseret sig i denne genre, hvoraf mange er egenproducerede, og også flere med dansk deltagelse.

Krimier kan noget helt særligt, og vi danskere er vilde med serier, hvor forbrydelser opklares, hvor humoren er på plads, og hvor spændingen holdes fra først til sidst.

På streamingtjenesten C More, som du kan prøve i 2 uger for 0 kr., finder du en lang række af de mest spændende krimiserier, der er produceret i nyere tid - både nordiske og engelske. C More har været med til at producere flere af de nordiske serier, og i flere af dem kan du finde dygtige danske skuespillere.

gallery_large

Beck 


En af de mest populære serier hos C More er serien om den svenske kriminalkommissær Martin Beck, der konstant skal løse kringlede kriminalsager, ofte mord. Beck og hans gruppe af efterforskere udfordres konstant i deres arbejde på at opklare brutale mord, deltager i hæsblæsende jagter på nådesløse mordere, og skal samtidig håndtere interne konflikter.


Samtidig bliver Martin Beck ikke yngre, og omgiver sig derfor med yngre og hurtige folk, så hans snørklede hjerne kan fortsætte med at sætte en stopper for de kriminelle. I dag findes der 42 film i serien om den karismatiske kriminalkommissær, og fire nye film, produceret eksklusivt for C More og TV 4, har præmiere på C More i vinteren 2021/2022.

gallery_large

Gangs of London


Spændingen stopper dog langt fra der, for C More er også stedet, hvor du finder en af de mest populære gangsterserier, nemlig Gangs of London. Her har de danske skuespillere Laura Bach og Mads Koudal rollerne som en hårdkogt dansk duo af danske legemordere midt i London. Du vil ikke finde danske skuespillere spille så iskolde og voldelige som i denne serie. Serien er ultravoldelig, og der spares ikke på blod eller skuddueller i denne hæsblæsende serie.

Serien, der er nomineret til både en BAFTA og en Emmy, får topkarakter af anmelderne, og nu kan du følge legemordere og bander i London – hvis du altså tør.

Du kan se hele første sæson på C More lige nu, og anden sæson, der lover til at blive mindst lige så vild, er blevet annonceret.

gallery_large

The Beast Must Die


Hvis du er til krimiserier, der handler om hævn, så skulle du tjekke The Beast Must Die. Her bliver pulsen høj, når du følger en mor, der vil hævne sin søn, der blev dræbt af en flugtbilist.


Denne spændende engelske serie følger moderen Frances Cairns, der føler, at det er nødvendigt at tage sagerne i egen hånd, når det lokale politi på den engelske ø, Isle of Wight, ikke kan finde den flugtbilist, der dræbte hendes søn. Hun vil have hævn, og vi følger, hvordan hun planlægger hævnen og opsporer personen, hun mener er skydig.

The Beast Must Die består af seks afsnit – alle tilgængelige på C More.

Om C More
Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig! Vi har en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet til dig, der elsker en god krimi.


Men vi er også stærke i alle serie- og filmgenre; drama, action, romantik, krimi, thriller og komedie.
Kig ind på www.cmore.dk og se hvad vi har til dig.

ANNONCE