Nyhed

Bundsolid liveartist på vej mod de helt store scener. Oplev ham på TAP 1 den 16. december

GAFFA - alt om musik

Med en habil vokal, æstetisk sans og et internationalt format formår Alexander Oscar at hive sit publikum ind i sanselige tekster og et yderst skarpt lydunivers. Vind billetter til Samsung Music Galaxy Rewind den 16 december i TAP1 her

Alexander Oscar er en dedikeret ung mand med noget på hjerte som arbejder benhårdt med at udvikle og forfine sit kreative udtryk. I 2019 udsendte Alexander Oscar debutalbummet Highs & Lows – en kulmination på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London.  Et album der indeholder ikke så få hit-singler, og som har fået branche og publikum i såvel indland- som udland til at holde skarpt øje med det funklende stjerneskud på musikhimmelen.

Først blev det til et markant gennembrud med den indtagende popballade Number, der også rummer orientalske klange.  Af samme album udsprang kæmpehittet Complicated, som blev et af de mest streamede danske numre på Spotify i 2019, og som tilmed høstede platin til det ambitiøse talent.

Alexander har allerede rundet mere end 155 millioner streams på Spotify og har haft fire singler i top-5 på den danske airplaychart. Med lækre melodier, en groovy vibe og soulede fraseringer, leverer det unge stjerneskud velsmurt pop af øverste kaliber.

gallery_large

Koncerter med internationalt format
Alexander har tidligere optrådt med stor succes ved et Samsung Music Galaxy live-arrangement i Århus i oktober 2019. Nu kan man så opleve den charmerende popkunstner i levende live til Samsung Music Galaxy Rewind i TAP 1 den l6. december, hvor Artigeardit, Lord Siva, Ericka Jane, Maximillian og Off Bloom også optræder.  

Der bliver noget at se frem til, for det er ikke mindst på scenen foran et medlevende publikum, at Alexander Oscar er i sit es. Gaffa har beskrevet hans koncerter som optrædener med “internationalt format” og samme karakteristik har været gennemgående i anmeldelser og i reaktioner fra publikum.

Her er tale om en artist, der for alvor evner at komme ud over scenekanten, så publikum mærker såvel musikken, som personen helt tæt på kroppen. Skal du med ledsager være blandt de næste der mærker festen, musikken og personligheden Alexander Oscar, kan du vinde billetter her. Glæd dig til Samsung Music Galaxy Rewind i TAP 1 den l6. december, der med bravur tyvstarter juleferien på bedste vis.

ANNONCE