Nyhed

Fra CHEFF til VVS

GAFFA - alt om musik

Jamel Sundoo brød igennem lydmuren i 2011 sammen med resten af CHEFF Records, men i dag er han familiefar og VVS’er – og han har aldrig haft det bedre.

I 2011 kyssede hele Danmark med Jamel Sundoo, da Kidd udgav nummeret ”Kysset med Jamel”. Nummeret blev en landeplage og startede en komet-karriere for CHEFF Records og deres faste fotograf, Jamel. I år er det ti år siden, og Jamel Sundoos liv ser noget anderledes ud. De vilde fester og sene nattetimer er skiftet ud med familieliv og Berlingo. Fotograf-gerningen har ligeledes måtte tage et skridt til siden for Jamels nye arbejde som VVS’er.

- Jeg spurgte min svigerfar, hvor man tjente flest penge, og han svarede som elektriker eller VVS’er. Og jeg er fummelfingret, så jeg skulle ikke have med strøm at gøre. Men jeg kan godt tåle at blive våd, griner Jamel Sundoo.

En del af den grønne omstilling
Udover de økonomiske fordele i et velbetalt job, så er der også andre idealer, der driver Jamel. Han er selverklæret gammel ungdomshus-type og kunne derfor se sig selv i jobbet som VVS’er.


- Jeg læste mig frem til, at VVS’erne er dem, der rent faktisk implementerer den grønne omstilling, som politikerne vedtager. Derfor kunne jeg få lov til at gøre nogen af de ting, som jeg har kæmpet for i mange år.

Du gør en forskel
På VVS-uddannelsen kan man vælge mellem de fire specialer: energispecialist, ventilationstekniker, installationstekniker og blikkenslager. Jamel har specialiseret sig som energispecialist.

- Er det super sejt at være VVS’er? Jeg synes, det er sejt, at jeg kan løse folks problemer. Som energispecialist kan man gøre en forskel og hjælpe folk med både at spare penge og CO2. 


Et liv i balance
Tiden med de konstante fester er slut nu, og Jamel har tre børn, en kone og en Berlingo, der skal passes. Selvom kontrasten er stor fra livet i overhalingsbanen, så mener Jamel, at han aldrig har haft det bedre.

- Jeg ville aldrig bytte mine oplevelser for noget, men i dag er første gang i mit liv, hvor jeg kan sige, at jeg er i balance både psykisk og fysisk.

Jamel Sundoo er i lære hos Brdr. Thaning VVS og kloak i København. Fotografiet er sat på pause – men ikke helt lagt på hylden. Jamel bliver færdigudlært som VVS’er til april 2022.


Fem gode grunde til at blive VVS’er

  • Du gør noget for klimaet
  • Du tjener en god løn
  • Du får løn under uddannelse
  • Du har gode jobmuligheder i fremtiden
  • Du får lov til både at bruge dine hænder og dit hoved

Du kan læse mere om uddannelsen på: https://vvs-energiuddannelsen.dk/

ANNONCE