Nyhed

Jon Nørgaard vender tilbage - annoncerer koncerter og nyt album

GAFFA - alt om musik

I efteråret 2022 er der gået 20 år, siden den dengang blot 17-årige Grenaa-dreng Jon Nørgaard løb med sejren i talentshowet Popstars - det første af sin slags herhjemme.

Siden er det blevet til en alsidig og produktiv karriere for den i dag 36-årige Nørgaard, som de sidste to årtier både har markeret sig som solist og bag kulisserne som musikentrepenør. Han har gennem en årrække drevet firmaet Idol!Inc, der beskæftiger sig med både management, booking og pladeselskabsdrift. I efteråret 2020 vendte Jon tilbage med en ny single under kunstnernavnet Tvilling, som skrev kontrakt med branchegiganten Warner Music.

“Som så mange andre,fik jeg en ufrivillig pause fra mit normale liv. Jeg fik tid til at tænke mig godt om og reflektere lidt over hvad jeg har brugt mit liv på, indtil nu - og hvad jeg ønskede at fokusere fremtiden på. Mest af alt savnede jeg bare at synge,” udtaler Jon i en pressemeddelelse om Tvilling-projektet. Han tilføjer: “Rejsen er lige begyndt for Tvilling. Vi har bygget en solid base i det første år, som vi vil bygge videre – og ovenpå".

Nu annoncerer Nørgaard så nyt album – foruden to enkeltstående jubilæumskoncerter i forbindelse med 20-året for hans entré på den danske musikscene. Det kommende album er på gaden i november 2022, mens man må have lidt mere tålmodighed, hvis man vil opleve en af de to jubilæumskoncerter. De finder sted i Amager Bio d. 3. februar og på Train i Aarhus d. 4. februar 2023, og billetterne bliver sat til salg idag lige her

Og der kan være grund til sikre sig billet i god tid. Da Jon i december 2016 annoncerede to koncerter i forbindelse med sit 15-års jubilæum, blev begge shows udsolgt på under 36 timer - et lille år, inden koncerterne skulle finde sted. De to planlagte koncerter blev i stedet til seks shows i slutningen af 2017, hvor i alt 5500 mennesker var med til at fejre Jons jubilæum.

"Forrygende genhør med en voksen popstar," lød overskriften på GAFFAs femstjernede anmeldelse af koncerten på Train i Aarhus, hvor det blandt andet hed:

"Selvom Nørgaard ved gud ikke er nogen Bob Dylan, så er der alligevel noget stærkt og beundringsværdigt over fortællingen om hans karriere. Og ikke mindst over det faktum, at han nu giver disse shows – det har krævet megen forberedelse, og manden ved formentlig alt for godt, at janteloven og den letkøbte latterliggørelse lurer lige om hjørnet. For eksempel fra elitære anmeldere og andre med den såkaldt gode smag. Han er sgu nok ligeglad. Han har ligesom prøvet det før. (...) ”Det bliver en fantastisk aften – kan I mærke det, Aarhus?” udbryder hovedpersonen – og han har ret: På sine egne præmisser bliver det en fremragende fredag aften i nostalgiens tegn."

ANNONCE