Nyhed

Salg af klassisk pladespiller skal hjælpe børnefamilier i julen

GAFFA.dk - alt om musik

Danske B&O har sat deres kendte, nærmest ikoniske pladespiller Beogram 4000c på auktion, og overskuddet skal hjælpe børnefamilier i julen

Mødrehjælpen har i år fået mere end 14.000 henvendelser fra familier, der har behov for hjælp i julen. For at hjælpe Mødrehjælpen har B&O sat en særlig udgave af deres kendte Beogram 4000c-pladespiller på auktion hos Lauritz.com, og hele overskuddet går ubeskåret til Mødrehjælpen.

Beogram 4000c så for første gang dagens lys tilbage i 1972, og nu har den danske producent så haft et dedikeret team på opgaven med at fremstille en særudgave af pladespilleren, der nu er sat på auktion.


Den er bygget af valnøddetræ og er udstyret med messingtonede aluminiums-detaljer. I en pressemeddelelse fortæller B&O, at de har valgt at holde fast i det oprindelige udtryk, mens de nye elementer i valnød og messingtonede aluminium skal forbinde mødet mellem fortid og nutid.

I pressemeddelelsen siger Jens Gamborg, chef for kommunikation og bæredygtighed hos Bang & Olufsen:

”Alle børn fortjener en god jul, og det ønsker vi at bidrage til,” og fortsætter:


”Vi håber, at vi med denne særudgave af pladespilleren kan skabe glæde hos den kommende ejer, men især at vi kan hjælpe mange børnefamilier med at få en god jul."

I samme pressemeddelelse skriver Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen:

”Det betyder rigtig meget, at Bang & Olufsen vil donere overskuddet fra auktionen af Beogram 4000c, så vi kan give en god jul til flere børn i Danmark.”


Pladespilleren er udstillet i Bang & Olufsen butikken i København, og det er muligt at byde på pladespilleren hos Lauritz.com til og med d. 23. december.

LÆS OGSÅ: Forbedret sikkerhed på vej til ChromeBooks

ANNONCE