Nyhed

Smartphone gemmer kamera under skærmen

GAFFA.dk - alt om musik

Kinesiske Motorola er på vej med en ny smartphone, og den gemmer kameraet under skærmen

Her i starten af december lancerer Motorola deres nyeste smartphone, Moto X30, i Kina. Som vanligt har Motorola smidt en masse ny og spændende teknologi ned i deres nyeste flagskib, men hvad der for alvor gør den nye mobil spændende er, at den kan gå hen og blive den første smartphone under 10.000 kroner med et kamera gemt under skærmen.

Ved at gemme kameraet under skærmen kan hele bagsiden af mobilen bruges til at vise billeder på, og først når selfiekameraet skal bruges, bliver linsen synlig.


Ifølge internetmediet Gadgetsnow, er skærmen på 6,78” og med en opdateringshastighed på 144Hz, hvilket er langt højere end det 120Hz, vi normalt ser på de virkelig hurtige smartphones i dag.

Herudover skulle selfiekameraet være et dobbelt-selfie-kamera på 50MP og være i stand til at tage gode billeder selv i meget lav belysning.

Desuden kan Gadgetsnow fortælle, at X30 får Corning Gorilla Glass på begge sider, så den bliver godt beskyttet.


Hvornår vi kommer til at se Moto X30 i Danmark vides endnu ikke, og prisen er heller ikke opgivet endnu. Men Motorola er kendt for at levere prisbillige mobiler, så mon ikke vi kommer til at se en smartphone til en meget rimelig pris.

LÆS OGSÅ: Bedre beskyttelse af billeder til Android

ANNONCE