Nyhed

Timbaland teaser nyt Missy Elliott-album

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperen udgav sit seneste studiealbum tilbage i 2005

Det er mere end 15 år siden, at Missy Elliott udgav sit seneste studiealbum, The Cookbook fra 2005, men nu kan der meget vel være en ny plade på vej fra den afrikansk-amerikanske rapper – og det endda i samarbejde med samarbejdspartneren gennem mange år, Timbaland. Det skriver NME.

Det er sidstnævnte, der har skabt nysgerrighed, gennem et teasende opslag på Twitter:


”Hvem er klar til det Missy Elliot Timbo album??????” skrev produceren.

Elliott retweetede følgelig opslaget. Om dette skal se som en bekræftelse af et kommende album fra musikerens side, kan kun tiden vise.

Artiklen fortsætter under opslaget


Elliot og Timbaland indledte deres samarbejde i 1993, og fire år senere co-producerede duoen Elliotts debutalbum, Supa Dupa Fly (1997). De to kunstnere havde et nært samarbejde frem til albummet The Cookbook fra 2005, hvor Timbaland kun var involveret i to af udgivelsens numre.


The Cookbook skar i hjertet på GAFFAs anmelder. Selvom pladen blev tildelt fire ud af seks stjerner i en anerkendelse af visse musikalske kvaliteter, tiggede anmelderen samtidig Elliott om at hente Timbaland tilbage. Bedre sent end aldrig, ikke?

Oven på 2005-albummet udgav Elliott greatest hits-albummet Respect M.E. det følgende år, og siden var der relativt stille fra rapperen.

I 2017 arbejdede Elliott sammen med Pharell Williams på nummeret ”W.T.F. (Where They From)”, og to år senere udgav hun ep’en Iconology. Rapperen har desuden medvirket på en udgave af Dua Lipas hitsang ”Levitating” sammen med Madonna og arbejdet sammen med Bree Runway på nummeret ”ATM”.


LÆS OGSÅ: LYT: Dua Lipa og The Blessed Madonna udgiver remix-album med gæstestjerner

I sidste måned fik Missy Elliott en stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Kunstneren blev desuden den første kvindelige rapper til at blive optaget i Songwriters Hall of Fame tilbage i 2019.


Timbaland producerede sidst et fuldlængde studiealbum i 2013 i form af del 1 og 2 af Justin Timberlakes The 20/20 Experience-albums, og har i nyere tid produceret musik for blandt andre Kanye West, Megan Thee Stallion og Ludacris.

For nylig kårede Rolling Stone Elliotts nummer "Get Ur Freak On", lavet i samarbejde med Timbaland, som nummer 8 på en liste over "De 10 bedste sange nogensinde".

Genhør "Get Ur Freak On" her:

ANNONCE