Nyhed

Zara Larsson aflyser aftenens koncert i Royal Arena

GAFFA.dk - alt om musik

Koncerten i Royal Arena i aften den 3. december 2021 aflyses grundet helbredsproblemer

Vi har netop modtaget en meddelelse fra Live Nation om, at koncerten med den svenske popstjerne Zara Larsson i Royal Arena i aften er blevet aflyst. I pressemeddelelsen skriver arrangøren:

"Vi beklager at meddele, at Zara Larssons Poster Girl-koncert i aften, fredag den 3. december 2021, i Royal Arena i København desværre er aflyst på grund af sygdom."


Live Nation informerer også, at billetkøbere får direkte besked via mail fra billetudbyderen angående refundering af billetter. Med pressemeddelelsen følger også en besked fra Zara Larsson selv. Hun skriver:

"Jeg havde glædet mig så meget til at afrunde min turné i København, men jeg kan simpelthen ikke optræde i dag grundet helbredsproblemer, der ikke er relateret til Covid-19. Jeg har det for skidt til at optræde. Jeg elsker jer alle så meget og kan ikke vente med at se jer snart, når jeg har fået det bedre. xx". 

Poster Girl-turnéen blev afviklet i forbindelse med udgivelsen af sangerens tredje studiealbum Poster Girl, der udkom tidligere på året. Det er Zara Larssons første arena-turné, og hun har allerede spillet koncerter i Stockholm, Göteborg, Helsinki og Oslo. Koncerten i København skulle være den sidste på turnéen. 


LÆS OGSÅ: ZARA LARSSON-INTERVIEW: "Man har sex med en pige, ikke imod”

ANNONCE