Nyhed

Skarp koncertvideo på mobilen

GAFFA.dk - alt om musik

En god skærm på mobilen er vigtig, når den nyeste koncertvideo skal nydes. Ofte betyder det, at mobilen bliver dyr, men sådan behøver det ikke være. Ny smartphone lover god skærm til lav pris

Det er ikke kun her under Corona-pandemien, at vi bruger vores smartphone til at se koncerter eller videoer med vores favoritartist, det har vi gjort længe. Det betyder også, at vi i høj grad går efter en smartphone med en god skærm, så billedet står godt og skarpt. Pris og kvalitet hænger dog ofte sammen, og de fleste billige smartphones kommer med relativt dårlige skærme.

Sådan behøver det dog ikke at være, mener Motorola. De har lige lanceret en ny, billig, smartphone, moto g30, der har fået en markant opgradering på såvel skærm- som kamerasiden.


Den nye mobil har en skærm på 6,5” i, hvad producenten kalder Max Vision HD+. Den har en opdateringshastighed på 90Hz, hvilket skulle være med til at mindre forsinkelse/hakken i billederne og dermed give gode, skarpe billeder.

Den er født med et standardlager på 128GB, men hvis du gemmer videoer, sange og billeder på din mobil, så er det bare ikke helt nok. Men du kan udvide lageret med op til 512GB med et microSD-kort.


Kameraet har også fået en markant opgradering, hvor blandt andet hovedkameraet nu er på 64MP, og hele kamerasystemet har fire objektiver. Motorola lover, at de har udstyret kameraet med bedre lydfølsomhed, også når du filmer eller fotograferer om aftenen. Så hvis du lige skal filme dit eget band, så kan du også lave videoer om aftenen eller i dårlig belysning – lover Motorola altså.

Stor skærm og stort kamera kræver masser af strøm, og moto g30 kommer derfor med et kæmpe batteri på hele 5.00o mAh, hvilket er noget, du kun finder i de allerstørste og dyreste mobiler i øjeblikket, og som i princippet giver dig strøm til et par dages almindelig brug.

Præcist hvornår mobilen rammer butikkerne vides endnu ikke, men prisen kommer til at ligge på omkring 1.500 kroner.


LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det rigtige headset

ANNONCE