Nyhed

VIDEO: Faustix viser dansemoves med Vild Med Dans-partner

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg tror bare, det er vigtigt, at vi husker os selv på, at vi kun har et liv"

Den succesfulde producer Faustix har netop udgivet en ny single, "Happy Place", skabt i samarbejde med den danske sanger Cathrine Lassen og den norske producer JFMee. Han har også udsendt en tilhørende musikvideo, hvor han viser sine dansemoves frem sammen med den professionelle danser Asta Bjørk Ivarsdottir, der var hans dansepartner i Vild Med Dans, som Faustix medvirkede i sidste år.

Musikvideoen er lavet af det aarhusianske instruktør- og producerteam Impuls Film. Se den ovenfor.


"Happy Place" startede i Faustix' ører som en kærlighedssang, men efterhånden som han arbejdede med den, fik den en bredere betydning, måske i lyset af coronapandemien, der har fået mange til at stoppe op og tænke lidt over tilværelsen. En betyding af, at man skal sørge for at være glad i det, man går og laver hver dag og ikke nøjes med mindre.

”Jeg tror bare, det er vigtigt, at vi husker os selv på, at vi kun har et liv. Jeg håber, at folk får de samme goosebumps af tekst og melodi, på samme måde som jeg har fået, imens jeg har lavet nummeret”, forklarer Faustix i en pressemeddelelse. Han lover både flere popsingler og flere psy-trance-numre i 2021 – og håber, at han også kan komme ud at spille.

LÆS OGSÅ: Vild Med Dans-dommer Jens Werner danser løs i ny Jung-video


ANNONCE