Nyhed

VIDEO: Se rørende BTS-cover af Coldplays ''Fix You''

GAFFA.dk - Alt om musik

Gruppen fremførte en række sange til MTV Unplugged

Den længe ventede optræden fik premiere tidligere i dag (24. februar) og bød på masser af sange fra den sydkoreanske gruppes seneste album, BE, fra november sidste år

Foruden sine egne hits fremførte gruppen også et rørende cover af Coldplays ‘’Fix You’’, som har en særlig betydning for boybandet. Sangen har nemlig givet dem tryghed i svære tider, og de håber også at kunne give den samme følelse af tryghed videre til de fans, som hører coveret, skriver Billboard. Hør coveret nedenfor.

Artiklen fortsætter efter videoen

Boybandet, bestående af RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V og Jungkook blev dannet i 2012. BTS har siden sit gennembrud haft international succes, og tidligere på måneden slog gruppen rekorden som de mest omtalte musikere i USA på Twitter, med mere omtale end både Beyoncé, Drake og Kanye West.

Gruppen rundede af med at takke deres fans, som de håber snart at kunne optræde for igen. ‘’Vi glæder os til at se jer igen, og indtil da er vi ved jeres side med god musik’’, lød det fra Jungkook. RM tilføjede: ‘’Vi håber, I er godt tilpas, når I ser det her fra jeres værelser og hjem’’.

Bandet er nomineret til to GAFFA-Priser, der uddeles 4. marts. Showet sendes direkte på TV2 Zulu og TV2 Play fra 20.30 til midnat.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Og de nominerede er...

Se desuden gruppens meget flotte fremførelse af hittet ''Life Goes On'':

Læs også: På grænsen mellem musikalsk snilde og LOL

ANNONCE