Nyhed

Walter Trout giver endnu en dansk koncert – med Johnny Madsen som support

GAFFA.dk – alt om musk

To jyder på én aften

Når sommeren har gjort sit indtog, og de sidste restriktioner forhåbentlig er ved at blive ophævet, kan blues- og rock’n’roll-fans glæde sig over, at den amerikanske guitarist Walter Trout sammen med sit band gæster Den Grønne bag Nyborg Slot Lørdag den 9. juli 2021 sammen med Johnny Madsen og hans band. Walter Trout er allerede annonceret til en række danske koncerter i både foråret og efteråret 2021, og nu er der så kommet en ekstra i kalenderen.

I forbindelse med Covid-19-indtoget i USA flyttede Walter Trout sammen med sin danske kone til deres sommerhus i Thy. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske publikum igen – på trods af den globale pandemi. Walter Trout er tilbage i god form oven på en levertransplantation for seks år siden. Han er i disse tider aktuel med albummet Ordinary Madness, der som det 29. i rækken er blevet velmodtaget. Thomas Treo fra Ekstra Bladet skrev blandt andet:


"Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soulsanger."

Inden Walter Trout begyndte sin solokarriere, turnerede han med kunstnere som John Lee Hooker, Joe Tex, Canned Heat og John Mayall’s Bluesbreakers. Igennem årene har velrenommerede guitarister som John Mayall, Steve Lukather og Joe Bonnamassa udtalt store ord om Walter Trout. Koncertarrangøren Carl Martin Rybjerg Jensen fra Oplevelseskomponisten i Nyborg udtaler: “At der kommer en gæst som Walter Trout på plakaten er helt unikt. Han har for flere år siden spillet i Nyborg for en udsolgt sal. Derfor var der ingen tvivl om, at det kunne blive en fed aften under den åbne julihimmel.”

Koncerten er en del af i alt fire koncerter bag det smukke Nyborg Slot, hvor også navne som Michael Falch og Lis Sørensen spiller dobbeltkoncert, men også Sebastian (solo) og rockbandet Queen Machine giver koncert i løbet af sommeren. 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Livet og livsglæden kom tilbage i bluesrocken

Billetsalget til alle fire koncerter er i gang via Billet.dk.

Walter Trout kan også opleves her:


17. april: Vendelbohus, Hjørring (med det danske band Blindstone)

23. april: Posten, Odense (med det danske band Blindstone)

30. april: Skive Teater (med det danske band Blindstone)


24. september: Train, Aarhus

25. september: Amager Bio, København

Varm op med Walter Trouts "Heartland" fra hans seneste albm, Ordinary Madness fra august 2020:


 

ANNONCE