Nyhed

De bliver store i 2021: Post-punkerne Shame giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Post-punkerne spiller i Vega til oktober

Det britiske post-punk-band Shame giver koncert i Lille Vega 29. oktober.

Gruppen fra London-bydelen Brixton fik flotte anmeldelser, også af GAFFA, for deres debutalbum, Songs of Praise fra 2018, og albummet gik top 40 i England. Fredag den 15. januar udsender de så opfølgeren, Drunk Tank Pink.


Hvor debutalbummet er rendyrket postpunk, viser bandet på det kommende album et mere alsidigt og lidt mere eftertænksomt udtryk i samarbejde med produceren James Ford (The Last Shadow Puppets, Depeche Mode, Foals med flere).

Siden udgivelsen af debutalbummet har Shame turneret næsten konstant, inden corona-pandemien satte en stopper for det. Netop denne omfattende turnevirksomhed har inspireret bandet i sangskrivningen på det nye album.

– Der har virkelig været mange op- og nedture undervejs, og selvom vi ikke endte med at aflyse nogle shows, var der virkelig nogle perioder, der var hårde, udtaler gruppens trommeslager Charlie Forbes til GAFFA i et nyt interview og fortsætter:


– Man lærer lidt sig selv at være okay, fordi man på en måde er fanget i det hele. Du kan ikke bare tage hjem, når du er på turné, og selvom du er overbevist om, at du ikke kan gennemføre det, er du nødt til det for alle andres skyld. Det virker aldrig som løsningen at spille et show, hvis du føler dig ude af stand til det, men samtidig lærer man at passe på hinanden i bandet.

Du kan læse resten af interviewet i GAFFAs februarnummer, der er på gaden 29. januar.

GAFFA har udvalgt Shame som et af 10 nye internationale bands, du skal holde øje med i vores artikel "De bliver store i 2021" – læs artiklen her.


Billetsalget til koncerten starter fredag den 15. januar klokken 11.00 via vega.dk, smash!bang!pow! og Ticketmaster

LÆS OGSÅ: SHAME-ANMELDELSE: Prisværdig postpunkdebut fra London-opkomlinge

Varm op med "Water from the Well" fra Shames kommende album:

 

ANNONCE