Nyhed

Glastonbury-chef afviser Spice Girl-historie om, at festivalen er aflyst

GAFFA.dk – alt om musik

Emily Eavis går i rette med udtalelse fra Mel B

I går udtalte Mel B fra Spice Girls til BBC, at den store engelske sommerfestival Glastonbury er aflyst igen i år. Dette er dog hurtigt blevet afvist af festivalens leder.

I et interview med BBC Radio 5 Lives vært Nihal Arthanayake udtalte sangerinden med det fulde navn Melanie Brown, at hun netop havde fået at vide, at festivalen var aflyst – og antydede dermed også, at Spice Girls havde været i spil til at optræde på festivalen i år, hvor de har 25 års jubilæum. Det skriver The Guardian.


Denne nyhed blev dog hurtigt afvist af Glastonburys leder Emily Eavis, der på Twitter har skrevet følgende:

"Der er ingen nyheder herfra endnu, vi er ikke aflyst. Vi skal nok lade jer det vide, så snart vi har en opdatering."

Artiklen fortsætter under tweetet


Emily Eavis har i øvrigt siden på Twitter skrevet, at billetter til 2021-udgaven af festivalen kan overføres til 2022, hvis festivalen ender med at skulle aflyse igen.


England er netop gået ind i endnu en hård nedlukning, hvor alle opfordres til at opholde sig derhjemme og kun gå ud, hvis det er strengt nødvendigt. Dette skyldes en ny og meget mere smitson mutation af coronavirussen, der nu breder sig i Storbritannien og også er fundet i en række andre lande, herunder Danmark.

Festivalens grundlægger, 85-årige Michael Eavis (Emily Eavis' far) er i øvrigt netop blevet vaccineret mod Covid-19, oplyser The Guardian.

LÆS OGSÅ: 20.000 var samlet til festival i New Zealand omkring nytår


 

ANNONCE