Nyhed

Samsung lancerer superavanceret headset

GAFFA.dk – alt om musik

Det sidste nye skud på stammen af helt trådløse headsets fra Samsung hedder Galaxy Buds Pro, og de blev lanceret på eventen "Unpacked" i torsdags.

Headsettet kommer i nogle nye farver, Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet, og Samsung siger selv, at de har sigtet efter et design der skal udtrykke elegance.

Galaxy Buds Pro har en række teknologier, der sigter mod at give en optimal musikoplevelse, blandt andet er de udstyret med en 11mm woofer og 6,5mm tweeter. Derved skulle såvel den dybe bas som den skarpe diskant være sikret.


Samsung har også arbejdet meget med den støjreducerende teknologi, ANC. Den skal nemlig både sikre, at du kan lukke omverdenen af når du nyder musikken, og samtidig skal den kunne sikre, at du kan føre en samtale med andre.

Her lover Samsung, at Galaxy Buds Pro kan fjerne op til 99% af baggrundsstøjen, eller finjustere til det ønskede niveau.

En spændende funktion er Ambient Sound, der automatisk tilpasser sig musik og omgivelser for at optimere musikoplevelsen, og som automatisk skruer ned for musikken og op for omgivelsernes lyd, når du begynder at snakke, så du ikke behøver fjerne headsettet.


Batterilevetiden er på op til 8 timers musikafspilning, og så ligger der yderligere 20 timer i det trådløse opladningsetui.

Endelig har Samsung arbejdet med at øge komforten. De har udstyret headsettet med en lille ventil, der skulle sikre, at trykket i øret ikke bliver så stort at det er ubehageligt at have på, heller ikke gennem længere tid.

Galaxy Buds Pro er på gaden nu, og har en vejledende pris på kr. 1.699.


LÆS OGSÅ: Her er de 100 mest streamede sange i Danmark i 2020

ANNONCE