Nyhed

Sennheiser lancerer nyt in-ear headset til de audiofile

GAFFA.dk – alt om musik

Det nye in-ear-headset IE 300 fra Sennheiser er småt, men fyldt med spændende akustiske teknologier

Sennheiser har lige lanceret et helt nyt kablet in-ear-headset, og ifølge Sennheiser selv, sigter det mod at levere såvel de lytteoplevelser som ægte audiofile vil sætte pris på samt en god komfort.

Den gode lyd skulle blandt andet blive sikret med en forbedret version af Sennheisers Extra Wide Band (XWB) 7mm transducer. Den har fået ny legering af materialer i membranen, og derved skulle den forbedre impulsresponsen og sikre en større præcision over hele frekvensspektret.


Sennheiser fortæller, at IE 300 er udstyret med et "kammer-i-kammeret" i miniaturestørrelse, hvilket skulle hjælpe med til at styre luftens bevægelse bag transduceren. På den måde skulle det være muligt at styre luftens retning og mængde præcist og give en nøjagtigere bas og mellemtone.

For at sikre komforten har Sennheiser blandt at andet udviklet IE 300, så det skulle skærme mod ambient støj og derved gør, at du kan holde ud at have det i øret i længere tid ad gangen.

Samtidig oplyser Sennheiser, at designet er inspireret af musikere og deres behov for universelle in-ear monitorsystemer med en holdbar og behagelig pasform.


Når det kommer til forbindelser, så er IE 300 udstyret med et guldbelagt Fidelity+ MMCX-stik, og 3,5mm jackstik.

IE 300 kommer på gaden til marts, og prisen kendes endnu ikke.

LÆS OGSÅ: Samsung lancerer superavanceret headset


ANNONCE