Nyhed

Bondemand laver stor koncertdag i baghaven

GAFFA.dk - alt om musik

Innovativ bondemand savnede festival og livemusik så meget, at han nu udnytter de smukke og ideelle omgivelser ved Svinningegården i Holbæk.

Simon Hansen-Nord plejer at være til festival hver eneste sommer. Han er fjerde generation på Svinningegården i Svinninge ved Holbæk og nok den mest innovative og nyskabende indtil videre – i hvert fald når det kommer til musik. Derfor åbner han nu dørerne for 2000 festivalhungrende gæster den 24. juli 2021, der kan se frem til at opleve Scarlet Pleasure, Jonah Blacksmith, Carpark North, L.I.G.A. samt Peter og de andre kopier

– Jeg plejer altid at være til festival i løbet af sommeren, og da den ene festival efter den anden blev aflyst, kunne jeg bare se, hvordan de stakkels artister og gæster mistede håbet om en dejlig sommer med livemusik og kolde fadøl. Med det i tankerne, og med et meget kort tilløb satte jeg SVG Sommerkoncert op. Et par opringninger senere begyndte tingene at tage fart, og nu glæder jeg mig til at høre musikken spille i parken.


Koncerterne bliver afholdt i godsets park, der er omkranset af bøgetræer, med godsets hovedhus som kulisse, mad og prisvindende fadøl fra Krenkerup Bryggeri:

– Der er ingen andre musikarrangementer, der kan hamle op med kulissen – det er bare smukt fra ende til anden. Forhåbentlig kan vi byde på en helhedsoplevelse, som pirrer alle sanser. Jeg glæder mig vildt meget til at se den gamle park blive fyldt med musik og glade mennesker.

For at det ikke skal blive en engangsforestilling, har Simon Hansen-Nord stiftet foreningen SVG Live, som skal sikre, at Sommerkoncerten finder sted hvert år og forhåbentlig danne grobund for, at der kan arrangeres andre musikarrangementer oveni.


PROGRAM:

12:00 - Pladsen åbner

13:30 - 14:45 Carpark North


15:30 - 16:45 Jonah Blacksmith

17:30 - 18:45 Peter & De Andre Kopier

19:30 - 20:45 L.I.G.A


21:30 - 22:45 Scarlet Pleasure

23:00 - 01:30 Afterparty

02:00 -  Pladsen lukker


Billetter kan købes her og starter fra 600 kroner.

Der kører shuttlebusser fra Holbæk og fra Svinninge Station.

ANNONCE