Nyhed

COPENHAGEN 2021: Opruster med 25 nye musiknavne

GAFFA.dk - alt om musik

Copenhagen 2021 har netop offentliggjort 50 nye navne til den WorldPride-fejring, der skyller ind over Danmark til august – herunder nye 25 musiknavne

11 dage med massiv fejring af LGBTQ+personer verden over bliver i år afholdt i København under navnet Copenhagen 2021. I sidste uge lagde de ud med de første seks koncertannonceringer, anført af en gratis koncert i K.B. Hallen med Princess Nokia den 19. august.

I dag løfter de så sløret for intet mindre end 50 artister, der skal være med til at samle København, Danmark og verden i et fællesskab, hvor der er plads til alle køn, alle seksualiteter – ja, alle mennesker. 


Omkring halvdelen af de annoncerede navne hører til Fluid-festivalen, der er en slags fejring-i-fejringen eller minifestival, som bliver afviklet på Gammel Strand. Her hyldes kvinder, genderqueer og nonbinære identiteter – og artister hele priden igennem.

Til Fluid Festival kan du blandt andet opleve koncerter med Freja Kirk, Baby In Vain og Mekdes. Også O/RIOH, Mendoza og den dansk-egyptiske DJ Ashibah. Iblandt dagens offentliggørelser findes også en lang række dragperformere. Copenhagen Pride er både nationalt og internationalt kendt for deres Drag Night. 

Følgende musikere er indtil videre offentliggjort til Copenhagen 2021 og spiller til fejring-i-fejringen Fluid Festival – med undtagelse af Princess Nokia, der indtager K.B. Hallen:


Princess Nokia (US)

Theo X (DK)

Ivy Rosenauer (SE)


Ängie (SE)

Jean Michel (DK)

Zand (GB)


Freja Kirk (DK)

DJ Housefrau (DK)

Ida Nielsen & the FunkBots (DK)


DJ Ena Lind (DE)

Nina Kreutzmann Jørgensen (GL)

Lisa Dillan - Elvis the Quiet Quiet Way (NO)


Raspy Berries (DK)

Rikke Thomsen (DK)

O/RIOH (DK)


Sarah Papaya (DK)

Mekdes (DK)

Ash Olsen (NO)


Karina Willumsen (DK)

Elyss (DK)

Michelle Gurevich (CAN)


Songbirds Collective (DK/GB)

FaldenRysgaard (DK)

Baby in Vain (DK)


Jordan Jackson (GB)

Rosa Lux (DK)

DJ Rikke Bronx (DK)


Ukulelur (ISL)

Jodeladies (DK)

Mendoza (DK)


DJ Ashibah (DK)

ANNONCE