Nyhed

Hej Søster Fest er tilbage – med blandt andre Lydmor og Kwamie Liv

GAFFA.dk – alt om musik

Også blandt andre Girlcrush og Ravi Kuma kan opleves i Vega til september

Den 4. september er Hej Søster Fest tilbage i Store Vega med Kwamie Liv, Lydmor, Girlcrush, Ravi Kuma, FVN, Espichicoque og Kara Moon på programmet.

Tilbage i 2019 præsenterede Fallulah og Vega den første Hej Søster Fest, der skulle sættes fokus på danske kvindelige musikere. Hej Søster Fest fulgte op på Spotify-playlisten Hej Søster, som Fallulah oprettede i 2018, og som i dag har 284 sange med kvindelige danske musikere og mere end 5000 følgere.


Der skulle også have været en Hej Søster Fest i 2020, men den blev desværre aflyst grundet coronapandemien.

Hej Søster Fest sætter diversiteten i fokus, også musikalsk, og spænder derfor vidt. Man kan opleve alt fra den sensuelle sanger og sangskriver Kwamie Liv til den højenergiske soloperformer Lydmor, queer feminist pop-punkbandet Girlcrush og den elektroniske rapduo Ravi Kuma. Derudover præsenterer Fallulah og Vega også tre artister fra det danske vækstlag, som de synes er særlig værd at holde øje med i den kommende tid, nemlig FVN, Espichicoque og Kara Moon.

FVN
Den dansk-eritreiske rapper Feven Geles debuterede i juni 2019 med dobbeltsinglen “Sunkissed/Mad Ting”. Siden har hun udgivet endnu en stribe singler og ep'en Twenty Sexy Playlist, og hendes åbenhjertige og konfronterende tekster giver associationer til navne som Missy Elliott og Lil Kim.

Espichicoque
Cubansk/danske Emilie Espichicoque [udtales ESPITJIKÓ-KÆ] har rødderne dyb forankret i det aarhusianske musikliv og skriver r&b-sange med en snert af soul og hiphop.

Kara Moon
Kara Moon byder på et drømmende univers af bløde popmelodier, mørke synthesizers, hårde elektroniske beats og sfærisk vokal.

Hej Søster har siden begyndelsen vokset sig til et aktivt fællesskab, en webshop med håndtrykt Hej Søster-merchandise og en podcast. P.t. er Hej Søster fulgt af over 10.000 personer på Instagram og Facebook. I marts sidste år modtog Hej Søster Artbeats talentpris, en pris der bliver uddelt af kultur-pr-organisationen Have.

LÆS OGSÅ: Hej Søster Fest-reportage: Fællesskabsfejring trækker tråde til Trille

Fakta om koncerten
Lørdag den 4. september, 2021 kl. 19.00
Store Vega, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetsalget er startet via vega.dk og Ticketmaster

Varm op med FVNs "Shit":


ANNONCE