Nyhed

Kompakt soundbar lover store lydoplevelser

GAFFA.dk – alt om musik

Både til gode film, koncerter og spil på tv’et hører god lyd, og en ny soundbar lover at kunne løfte den opgave, selvom den ikke fylder så meget

Hvis du vil have en soundbar til dit tv, ender du ofte med en stor og meget klodset sag, der hurtigt kan fylde rigtigt meget under dit tv. Men nu er elektronikgiganten LG Electronics klar med en helt ny soundbar, LG Eclair, som samtidig skulle være den mest kompakte, de endnu har lanceret.

LG oplyser, at den er designet for at passe til brugere, der både ønsker stilrene produkter og fordybende lyd.


Den nye soundbar understøtter både Dolby Atmos og DTS:X, hvilket skulle levere lyd i høj kvalitet. Men LG lover samtidig, at du ikke behøver være nervøs for, at dine naboer bliver irriterede over bassens vibrationer, hvilket de fleste af os nok kender, fordi de har designet den til at levere en minimal vibration fra bassen – en feature, der virkelig lyder fed.

Den medfølgende subwoofer skulle konvertere to-kanals lyd og skulle derved kunne give den fordybende lydoplevelse, som LG lover.


Eclair indeholder LG AI Sound Pro-teknologien, der analyserer det indhold, der afspilles, og derefter vælger den så automatisk de bedste indstillinger baseret på, hvad du ser eller hører – uanset om det er musik, film eller måske bare nyheder.

LÆS OGSÅ: Windows flytter op i skyen

ANNONCE