Nyhed

Mor navngiver sine børn Metallica, Slayer og Pantera

GAFFA.dk – alt om musik

En mor i New Zealand har navngivet sine børn efter tre af de største rockbands i historien. 

Baby Metallica, baby Slayer og baby Pantera. Babyer har de i hvert fald været engang. Der er nemlig en mor i New Zealand, der har valgt at opkalde sine børn efter de tre meget succesfulde rockbands. I følge en artikel på Loudwire, så er Metallica angiveligt omkring 12 år nu.

Nyheden kommer fra dokumentarfilmskaber og skuespiller David Farrier, der er vært for Dark Tourist-serien på Netflix, hvor han besøger usædvanlige og ofte makabre turistattraktioner verden over. I starten var han angiveligt skeptisk overfor rygtet om, at de tre metal-børn fandtes i virkeligheden – blandt andet fordi, at Metallica albumtitlen ...And Justice For All angiveligt blev brugt i navngivningsprocessen. Det var næsten for meget. 


LÆS OGSÅ: Metallica varmer op til bokssæt med livevideo fra Gentofte Stadion i 1991

Farriers skepsis fik ham til at kontakte New Zealands folkeregister for at undersøge restriktionerne for navngivning af børn. Han fik bekræftet, at "der ikke er nogle restriktioner i forhold til at navngive babyer efter bands eller album, så længe ordbrugen generelt set ikke opfattes som stødende eller indeholder en officiel titel. 

Farrier fik også bekræftet, at omtalte baby Metallica blev registeret tilbage i 2009. Ydermere kunne han altså også notere, at der var to yderligere børn i samme kuld, der var navngivet efter Slayer og Pantera. 


"Det er ikke nemt at opdrage tre af de tungeste bands", siger moderen, der er optræder i et af Farriers Twitter-opslag:


 

ANNONCE