Nyhed

Musik i Lejet tilføjer fem nye navne – og tror på sommeren 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Tisvildefestivalen Musik i Lejet tror på en sommer med musik, sommer og festival

Musik i Lejet har i dag annonceret, at Malk de Koijn, Jada (billedet), Jung, Greta og Anne Linnet er blandt de navne, der gæster festivalen til sommer. En festival, som arrangørerne tror på kan finde sted.

Festivalen offentliggør løbende programmet, der kommer til at tælle over 40 forskellige musiknavne, madprogram og store oplevelser i Tisvilde. Indtil videre er også Benjamin Hav, Tessa, Calby og Lord Siva blevet offentliggjort som en del af årets program.


I solidaritet med den danske musikbranche booker Musik i Lejet kun danske artister til årets musikprogram. Andreas Grauengaard, der er programansvarlig, fortæller:

‘’Det er et helt særligt år. Både festivaler, musikere og  branchen i bred forstand har haft uvante vilkår det seneste år. Derfor var det helt naturligt at se på, hvilke tiltag vi kunne bidrage med for at støtte en branche i krise. De fleste danske musikere glæder sig helt vildt til at komme ud og spille under åben himmel for et levende publikum’'.

Festivalen blev udsolgt i 2020, hvor arrangementet desværre blev aflyst, men i stedet kan alle med en billet fra sidste års festival bruge den samme billet til Musik i Lejet 2021. Kun 50 ud af de 10.000, der havde købt billet sidste år valgte at returnere billetten i stedet ‒ og det betyder, at der er stor opbakning til den dermed forlængst udsolgte festival, der som mange andre har været presset af Covid-situationen. 


Musik i Lejet finder sted d. 22., 23., og 24. juli. 

Læs også: Grøn Koncert melder klar til sommer – i nyt format

ANNONCE