Nyhed

ØreSound Festival klar med det komplette program – og konferencier

GAFFA.dk – alt om musik

Blandt andre Hugo Helmig, Pede B og Bathsheba er tilføjet plakaten

12.-14. august løber Danmarks nye festival ØreSound af stablen på 10øren på Amager, og i dag kan festivalen præsentere det endelige musikprogram og samtidig fortælle, at den særdeles populære entertainer Melvin Kakooza bliver konferencier.

De nyeste tilføjelser til programmet tæller blandt andre Hugo Helmig (billedet), Pede B og Bathsheba.


Programmet er inddelt med én genre for hver dag, urban, EDM og pop, og den fulde plakat ser ud som følger:

Torsdag d. 12. august: ØreSound URBAN

En dag med Urban, blandt andet r&b og hiphop, herunder Grammy-vinderen Burna Boy.

Artister: ARTIGEARDIT, B.O.C, BURNA BOY, L.O.C og TESSA.


Urban-koncept: NEXT-GEN FREESTYLE BATTLE
I samarbejde med en af de originale stiftere af MC’s FightNight har ØreSound udviklet en konkurrence med veteranen, den tredobbelte MC’s FightNight-vinder Pede B som vært, hvor nye freestyle rappere hele dagen duellerer i en konkurrence, hvor publikum kan stemme på deres favorit.

Fredag d. 13. august: ØreSound EDM

Dj's fra ind- og udland vil gæste ØreSound. Festivalen får blandt andet besøg af Grammy-vinderne Clean Bandit (dj-sæt) og en af Danmarks internationalt mest succesfulde dj's, MORTEN.

Artister: BASSHUNTER, CLEAN BANDIT (DJ-SET), HEDEGAARD, MORTEN og TOOMANYLEFTHANDS.


EDM-koncept: SUMMER LOUNGE
Imellem koncerterne vil publikum kunne nyde sommertoner fra nogle af de mest populære dj's fra den danske clubscene: Alex Skrindo & Matthi J, Ashibah, Housefrau samt Sebastian Wibe feat. Mads Haaber.

Lørdag d. 14. august: ØreSound POP

ØreSound runder af med en popdag, hvor der bliver rig lejlighed til at synge med på nogle af tidens største hits.

Artister: CHEFF RECORDS, DREW SYCAMORE, HUGO HELMIG, LORD SIVA og JUNG.


POP-koncept: NEW SOUND
ØreSound New Sound vil mellem de store koncerter byde på en række nye navne, der allerede spilles i radioen, og som festivalen spår et snarligt gennembrud, nærmere betegnet Bathsheba, Ericka Jane, Pauline og RoseeLu.

Værten tre alle dage bliver komiker og skuespiller Melvin Kakooza, som efter alvorlig sygdom i begyndelsen af året nu er tilbage på scenen. Den friske fyr fra Fredericia vandt i 2017 DM i stand-up og blev hurtigt et stort navn både som komiker og skuespiller. I 2020 var han vært for GAFFA-Prisen, og i 2021 blev han hædret med hele fire Zulu Awards for sine bedrifter som entertainer og for sine værtsroller.

”Med Melvin Kakooza har vi fundet en konferencier, som er genial til at skabe en god og positiv stemning, og som mere end nogen anden formår at skabe et bånd med sit publikum.
Melvin er en ener, som står for alle de gode værdier, som vi ønsker for vores mainstream musikfestival,” udtaler ØreSounds direktør Juri Carlsson i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer


Varm op med Hugo Helmigs "Wake Up":

ANNONCE