Nyhed

Bisse annoncerer intime klaverkoncerter

GAFFA.dk - Alt om musik

En alternativ koncertrække på en lille café i Aarhus

Den danske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Bisse spiller en to klaverkoncerter fredag den 25. juni og lørdag den 26. juni på Café Støj ved Sydhavnen i Aarhus. Flere koncerter i København følger.

Bisse har for nylig spillet en række koncerter i landets store byer, i slutningen af maj og starten af juni. Inspirationen til at lave en koncertrække ved klaveret kom, da Bisse i efteråret 2020 besøgte Café Støj, og i andet sæt af sin optræden satte sin guitar fra sig for at fortsætte på klaveret. 


Caféen, der åbnede i marts sidste år, afholder ofte eksklusive intimkoncerter med få publikummer. På trods af corona har det lykkedes dem at afholde knap 100 koncerter.  Arrangørerne glæder sig til at få besøg af Bisse igen:

”I vores relativt korte levetid har vi haft mange spændende koncerter her på Støj, men en af de aftener, som står lysende klart for mig, var da Bisse gav koncert tilbage i oktober. Den spilleglæde og helt åbenlyse musikalitet, der lyste ud af ham, var en kæmpestor oplevelse at overvære”, fortæller Claus Quiding, der er booker på Café Støj.

"Jeg har længe gerne villet udforske klaverkoncerten som genre. Jeg startede ud som pianist i mine helt unge år, og derfor har klaveret altid været en slags helle og kreativt frirum for mig, som jeg aldrig bliver træt af at vende tilbage til. Pianister som Bill Evans, Bud Powell, Thelonius Monk, Earl Hines, Art Tatum og Fats Waller var nogle af mine første musikalske helte”, fortæller Bisse om de forestående koncerter og tilføjer:


“Det er både spændende og udfordrende at omarrangere mine sange til klaverkoncertens rammer, og jeg glæder mig til at dykke ned i de mange albums, som jeg har udgivet i de sidste år og iklæde dem nye, mere spartanske, men ikke mindre forunderlige gevandter.”

Der sælges kun 35 billetter til hver koncert.

Billetter til den første koncert d. 25. juni kl. 19 kan købes lige her.


Billetter til den anden koncert d. 26. juni kl. 19 kan købes lige her

 

LÆS OGSÅ: STORT BISSE-INTERVIEW: ”Man flyver jo først den dag, man falder” 


 

ANNONCE