Nyhed

Dance-festival på Bornholm afslører årets musikprogram

GAFFA.dk - Alt om musik

Tag med til elektronisk dansefest i Rønne med store danske navne 

Den elektroniske/dance-orienterede bornholmerfestival Golden Island Festival, der får sin debut til sommer, annoncerede i sidste måned Italo Brothers og DJ Aligator som de første to hovednavne på årets program. I dag har festivalen afsløret resten af musikprogrammet til årets festival, der bliver afholdt den 16. og 17. juli på det tidligere landsstævnestadion i Rønne på Bornholm. 

Det fulde festivalprogram kommer til ‒ foruden de ovennævnte hovednavne ‒ at bestå af BROWBOTS, Kongsted, Afterdark DJ's, Alex Skrindo, Juhlin, Leon LeeGaard, Ped, KATO (billedet), Afterclap, David Egebjerg, MAASSIVE, Matthi J, Niclas, NXR og Pablo.


Festivalpladsen vil være åben fra kl. 13:00 til kl. 02:00, og det vil være muligt at booke en teltplads. Festivalen har i et samarbejde med Nordskoven Strand Camping fået arrangeret, at man kan leje telte for 45 kroner og få morgenmad med oven i hatten for i alt 110 kroner. Telte kan bookes ved at sende en mail til [email protected], hvor man skal oplyse navn, adresse, mobilnummer samt antallet af telte og personer. Det kræver en billet til Golden Island Festival 2021 at få rabatten. 

Læs mere om campingpladsen lige her

I tråd med coronarestriktionerne vil publikum være inddelt i sektioner, og festivalen har plads til maksimum 2.000 mennesker. Derudover vil der være krav om fremvisning af en maksimalt 24 timer gammel hurtig-test eller en maksimalt 72 timer gammel PCR-test, før man får adgang til festivalen. Der vil dog ikke være krav om mundbind i sektionerne. 


Følg med på Facebook-begivenheden

Aldersgrænsen til festivalen vil være 18 år, grundet corona, men vil blive ændret næste år. 

Der er få billetter tilbage, og billetter til festivalen kan købes lige her


LÆS OGSÅ: Vi Elsker 90’erne præsenterer årets musikprogram 

 

Varm op til festivalen med DJ Alligators “The Whistle Song”:


ANNONCE