Nyhed

Frigjort Festival afslører hovednavn

GAFFA.dk - Alt om musik

Alice Phoebe Lous sideprojekt lægger vejen forbi den lille festival på Christiania 

Frigjort Festival har i dag annonceret, at det Berlinbaserede indie-pop-projekt strongboi er et af hovednavnene til årets arrangement d. 13. og 14. august på Loppen. Duoens Frigjort-optræden bliver deres første danske koncert. 

Bag strongboi er den sydafrikanske singer-songwriter Alice Phoebe Lou og hendes ven gennem mange år, Ziv Yamin. Gruppen udgav deres første single “strongboi” i marts sidste år, og siden da er der kommet singlerne “honey thighs” og “tuff girl”. De arbejder lige nu på deres debutalbum. Alice Phoebe Lou debuterede med Orbit i 2016 og har senest udgivet Glow, der udkom i marts i år. 


På musikprogrammet til Frigjort Festival er der desuden også TAN, Baby In Vain, Brimheim, Josefine Opsahl, Afskum, UBLU, Disarmer og Slim0 ‒ og endnu flere navne på vej. 

En håndfuld af koncerterne vil blive afholdt gratis ude på prærien foran Loppebygningen, hvor det også vil være muligt at opleve paneldebatter og kunstværker. Loppens scene vil blive tage i brug om aftenen, hvor man kan opleve event- og lyskunstkollektivet Pleasure Controls lysinstallation BARRIERA.

Følg med på Frigjort Festivals Facebook- begivenhed


Billetter kan købes lige her

 

LÆS OGSÅ: Se det fulde program til årets Havefester i Tivoli 


Varm op til koncerten med stronbois selvbetitlede nummer:

ANNONCE