Nyhed

Nystartede Føniks Festival afslører de første navne på årets program

GAFFA.dk - Alt om musik

Den nystartede festival er født ud af et ønske om at genstarte kulturen, og arrangørerne kommer begge fra den etablerede festivalbranche

Folkene bag festivalvirksomheden Volt har arrangeret Føniks Festival, der bliver afviklet fra d. 28. til d. 31. juli i Odsherred, på Anneberghus, Odsherred Museum og Hempel Glasmuseum.

Festivalen har nu løftet sløret for de første navne på musikprogrammet og annoncerer i den forbindelse, at Calby, Blaue Blume, Andreas Odbjerg, Ganger, Lord Siva, Soleima (billedet), Barselona, Fraads, Barbro, Tomas Høffding, Josefinity, Marcus.wav, Sekuoia, BBYBITES, DJ Ary og ELOQ lægger vejen forbi festivalen i år. 


Cecilia Høholt Nielsen, der er medstifter og konceptansvarlig, fortæller følgende om navngivningen af festivalen: “Myten om Fugl Føniks handler om, hvordan føniksfuglen genopstår af sin egen aske. Smukkere og stærkere end før. Det samme gør kulturen, og vi vil give den en scene, hvor vi kan opleve håb og drømme blive til virkelighed”.

Arrangørerne ønsker, at festivalen skal være en scene for fremtidens musiknavne, og derfor er de nyere, danske artister i fokus på programmet. Ud over musikken vil det også være muligt at opleve de flotte omgivelser, i form af blandt andet voldgraven i Annerberghus’ park og udsigten over fjorden fra Glasmuseet.

Festivalen har kapacitet til 1.000 mennesker, og gyldigt coronapas er påkrævet for at kunne deltage. Partoutbillet eller endagsbilletter kan købes lige her


LÆS OGSÅ: Smukfest klar med koncertrække – se hele programmet her 

Onsdag d. 28. juli

Calby


Blaue Blume

Babro

Thomas Høffding


Josefinity (DJ-set)

 

Torsdag d. 29. juli


Lord Siva

Soleima x Livestrings

DJ Ary (DJ-set)


 

Fredag d. 20. juli

Andreas Odbjerg


Ganger

Marcus.wav

Sekuoia (DJ-set)


 

Lørdag d. 31. juli

Barselona


FRAADS

BBYBITES

ELOQ (DJ-set)


ANNONCE