Nyhed

Odense Opening offentliggør det fulde musikprogram

GAFFA.dk – alt om musik

Odense vil i dagene 30. juni-6. juli lægge byrum til festugen Odense Opening, hvor alt er gratis. Nu er det fulde musikprogram offentliggjort, og de nyeste tilføjelser tæller Love Shop, Soleima (billedet) + LiveStrings og When Saints Go Machine, der alle spiller i Munke Mose.

Derudover vil kunstnerduoen Phillip|Schneider åbne programmet med det ti-stemmige korværk The Nature of Isolation and Loneliness (2019-2020) i Eventyrhaven. Publikum får desuden en sjælden mulighed for at opleve Kasper Bjørkes ambiente dj-sæt, hvor lydlandskaber og klangflader sendes ud til 200 sæt trådløse hovedtelefoner, man kan iføre sig i Kongens Have.

Tidligere er det blevet annonceret, at også Lydmor, Kwamie Liv og Carl Emil Petersen vil give gratiskoncerter i Munke Mose som en del af Odense Opening.


Derudover kan man, som ligeledes tidligere offentliggjort, opleve et unikt lydværk af Trentemøller i P-kælderen under det nye H.C. Andersens Hus. Det er åbningen af netop det nye H.C. Andersens Hus, byens nye, store turistattraktion, der skyder hele festugen i gang, og H.C. Andersen vil være et gennemgående tema i en del af ugens programpunkter, der også omfatter talks, kunstinstallationer og diverse aktiviteter og events.

Der er også musik for de mindre. Børn i alderen 6-12-år med en spirende musiker i maven kan deltage i workshoppen STRØM til børn, hvor de får frie rammer til at komponere elektroniske værker på iPads. Desuden vil musikeren Rumpistol præsentere "Tilbage til fremtiden" og tage børnene med på en tidrejse ved den elektroniske musikworkshop. 

Alle programpunkter er gratis, men på grund af corona-restriktioner skal man melde sig til på forhånd. Læs mere og meld dig til på www.odenseopening.dk


LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

ANNONCE