Nyhed

Tomorrow Festival tilføjer nye navne til årets program

GAFFA.dk – alt om musik

Mere spændende nyt fra den bæredygtighedsorienterede festival, der får sin debut i år

Den nye handlings- og bæredygtighedsorienterede Tomorrow Festival har i dag annonceret flere musik- og talknavne til årets program. Festivalen er arrangeret af nonprofit-organisationen TOMORROW og finder sted den 3. og 4. september i Valbyparkens flotte naturomgivelser i København.

Festivalen har i dag afsløret, at harpenist, sanger og sangskriver Selma Judith (billedet), soul-duoen Phlake (i et akustisk setup), sanger, sangskriver og producer Calby og sanger og sangskriver Bisse lægger vejen forbi. Sidste måned annoncerede festivalen, at Scarlet Pleasure, The Savage Rose, GRETA og Den Sorte Skole også kan opleves på årets festival.


Festivalen byder på talkscenen LISTEN, musikscenen FEEL, madområdet TASTE, oplevelsesområdet CHANGE, opdagelsesområdet VILLAGE med showcases og eksperimenter og ungdomsplatformen OWN, der består af installationer og happenings spredt ud over festivalpladsen.

Oplevelsesområdet CHANGE byder blandt andet på Mette Martinussen med en inddragende mad-teater-oplevelse. På festivalens LISTEN-scene vil man kunne opleve en samtale mellem Emma Holten fra Kvinderådet og Esther Kjeldahl fra Den Grønne Studenterbevægelse om klimakamp og feminisme og en samtale mellem journalisten Anna von Sperling og naturformidleren Morten DD om naturen, har arrangørerne i dag offentliggjort. 

Partoutbilletter koster 750,-, endagsbilletter koster 499,-, og børn under 14 år har gratis adgang. Studerende, pensionister og grupper på minimum 10 personer får 25% rabat.


Billetsalget starter i dag via Ticketmaster.

Læs mere om festivalen og køb billetter lige her


LÆS OGSÅ: Musik i Lejet præsenterer koncertrækken Sommersol


ANNONCE