Nyhed

Femstjernede Angående Mig annoncerer koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Laura Lilholt Andersen kan opleves i København og Aarhus i december

Sanger og sangskriver Laura Lilholt Andersen, bedre kendt som Angående Mig, har netop annonceret to koncerter, i henholdsvis Lille Vega i København 8. december og Atlas i Aarhus 9. december.

Angående Mig gjorde sig første gang bemærket, da hun i 2019 deltog i og vandt KarriereKanonen. Året efter udgav hun debut-ep'en Kunsten at lade som om, hvor hun fik masser af roser for sit særlige musikalske univers, hvor punkede guitarer og hiphoppede trommer møder hendes rå stemme og åbenhjertige tekster. Ep'en gav også Angående Mig radiohittene “Vrede kvinder” og “Jeg elsker alt hvad du hader ved mig”.  


Grundet corona-pandemien er det ikke blevet til mange koncerter med Angående Mig det seneste år, men hun optrådte dog til Vegas Udvalgte i forrige uge, hvor GAFFAs anmelder var begejstret og uddelte fem stjerner. 

LÆS OGSÅ: Et rørende genhør med livemusikken

I marts udgav Angående Mig en ny sang, "Blomster i lakken". Om singlen udtaler hun i en pressemeddelelse: "Sangen er en skildring af menneskets sidste desperate forsøg på at vække de udbrændte flammer, der plejede at brænde for de store drømme, lysten til livet og for kærligheden til en anden. Og så er det fortællingen om den evige frygt for at glemme og blive glemt – af andre og ikke mindst sig selv."


Billetsalget er netop begyndt via dette link.

Varm op med "Blomster i lakken":


ANNONCE