Nyhed

Heartland Festival aflyser

GAFFA.dk – alt om musik

"Vi havde virkelig glædet os til tre magiske dage på Egeskov"

Også Heartland Festival aflyser oven på nattens genåbningsaftale. Festivalen skriver på Facebook:

"Vi er meget kede af at meddele at Heartland desværre ikke finder sted i år.
 
Vi havde virkelig glædet os til tre magiske dage på Egeskov, men grundet regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet, står det klart, at det ikke er muligt at samles på Fyn til maj.
 
Sikkerheden for vores kunstnere, gæster, personale og frivillige er første prioritet, derfor respekterer vi myndighedernes beslutning.
 
Men vi er glade for at allerede nu at annoncere næste års festival-datoer:
 
Heartland vil finde sted d. 2. – 4. juni 2022, og vi glæder os virkelig til at se jer alle på Egeskov igen.
 
Alle Heartland 2021 billetter vil også være gældende i 2022, så hold godt fast i dem. Skulle du alligevel ønske at få refunderet din billet, så vil det også være muligt. Alle billetholdere vil modtage en direkte mail fra ticketmaster vedr. refundering."
 
Aflysningen kommer, efter at hovedparten af Folketingets partier i nat aftalte en genåbningsplan, der blandt andet bestemmer, at festivaler maksimalt må have 2000 gæster i sektioner på 200 personer frem til den 1. august. Heartlands kapacitet er cirka 18.000 gæster.

Aflysningen kommer ikke som den store overraskelse, da den tidlige del af genåbningsplanen følger ekspertgruppens anbefalinger, som blev afleveret 23. april. Heartland skulle have været afholdt 27.-29. maj.

LÆS OGSÅ: Ny genåbningsaftale: Det ser sort ud for festivalerne

 
ANNONCE