Nyhed

Ny bornholmsk festival med elektronisk musik

GAFFA.dk - Alt om musik

Det er allerede nu muligt at købe billet til den bornholmske dansefest

Som endnu et af sommerens håb byder Golden Island Festival på to dage med elektronisk musik fra store danske kunstnere, den 16.-18. juli i år. Festivalens debut bliver i år på det tidligere landsstævnestadion i Rønne på Bornholm. 

Der er kun danske navne på musikprogrammet i år, men i fremtiden håber festivalen på at kunne booke internationale artister fra den elektroniske musikverden. I år kan Golden Island Festival præsentere ItaloBrothers og DJ Aligator.


Gruppen ItaloBrothers ‒ bestående af sanger Matthias Metten, dj’en Zacharias Adrian og produceren Christian Müller ‒ er oprindeligt fra Tyskland, men bosat i Danmark. Dance-trioen har hits som "Stamp on the Ground", “Love Is on Fire", "Radio Hardcore", "Summer Air", "Colours of the Rainbow", "Moonlight Shadow", "My Life Is A Party" og "Nightlife" i kartoteket. 

DJ Aligator ‒ med det borgerlige navn Aliasghar Movasat ‒ dominerede de tidlige 00’ere med “Whistle Song”, og siden da har han lavet hitnumre som "Lollipop" og "Doggy Style". Ved siden af sin egen musik har han remixet musik for blandt andre Infernal, Nik & Jay og Medina

I tråd med coronarestriktionerne vil publikum være inddelt i sektioner, og festivalen har plads til maksimum 2.000 mennesker. Derudover vil der være krav om fremvisning af en maksimalt 24 timer gammel hurtig-test eller en maksimalt 72 timer gammel PCR-test, før man får adgang til festivalen. 


Festivalpladsen vil være åben fra kl. 13:00 til kl. 02:00, og arrangørerne arbejder på at udtænke alternative overnatningsmuligheder, da der ikke må være camping på festivalområdet. 

Følg med på Facebook-begivenheden.

Aldersgrænsen til festivalen er år være 18 år, grundet corona, men vil blive ændret næste år. 


Billetsalget er startet, og billetter til festivalen kan købes lige her.

Læs også: Rising Festival er ikke aflyst – se årets musikprogram 

Varm op til festivalen med ''Stamp on the Ground''


 

ANNONCE