Nyhed

Se Foo Fighters spille "Back in Black” med Brian Johnson

GAFFA.dk - Alt om musik

Rock-veteranerne spiller kæmpehittet sammen i velgørenhedens navn

Til Global Citizen-arrangementet VAX Live: The Concert to Reunite the World, der blev vist i weekenden, stak Foo Fighters og AC/DC-forsangeren Brian Johnson hovederne sammen for at fremføre AC/DCs 1980-hit “Back in Black”.

VAX Live: The Concert to Reunite the World-arrangementet blev optaget på SoFi Stadium in Los Angeles den 2. maj, og showet blev streamet i lørdags, den 8. maj. Foo Fighters spillede seks numre til koncerten, nemlig “All My Life”, “Everlong”, “Back In Black”, “Times Like These”, “My Hero” og “Best of You”.


Popstjernen Selena Gomez var vært til showet, der havde til formål at opfordre til corona-vaccinationer rundt om i verden, og at opfordre filantroper og virksomheder til at donere penge til at vaccinere de mere end 27 millioner internationale sundhedsarbejdere, der ikke har adgang til vacciner. Showet bød desuden på optrædener fra Pearl Jam-forsangeren Eddie Vedder, H.E.R., Jennifer Lopez og J Balvin.

Showet på SoFi Stadium, der normalt har kapacitet til 70.000, blev holdt foran 27.000 fans, hvoraf mange var sundhedsarbejdere eller essentielle arbejdere. Showet er den første store musikbegivenhed for et corona-kompatibelt publikum, og det blev afholdt uden social afstand.

Læs også: Copenhell klar med 20 navne til 2022 


Se Foo Fighters spille “Back in Black” med Brian Johnson lige her:

Artiklen fortsætter efter videoen


Se det fulde VAX Live: The Concert to Reunite the World-show lige her:

ANNONCE