Nyhed

Svensk arena skifter navn – for at ære Avicii

GAFFA.dk – alt om musik

Ericsosn Globe skifter navn til Avicii Arena

Sveriges nationalarena Globe, eller Ericsson Globe som det officielle navn lyder, skifter navn til Avicii Arena, oplyser Tim Bergling Foundation i en pressemeddelelse. 

Stockholmsarenaen, der er verdens største halvkugleformede bygning, skifter navn til Avicii Arena. Tim Bergling Foundation samarbejder med en række virksomheder, og de vil gøre arenaen til et symbol på arbejde for at forebygge psykiske lidelser blandt unge. Organisationen har til hensigt at gennemføre initiativer over hele landet, og der planlægges et arrangement på Avicii Arena den 5. december. Foruden disse initiativer fortsætter organisationen også sit arbejde kaldet For A Better Day, som indsamler unges stemmer, tanker og behov.


‒ Det er kun ved at lytte til de unge og arbejde med dem, at vi virkelig kan gøre en forskel, siger Aviciis far Klas Bergling, grundlægger af Tim Bergling Foundation og fortsætter:

‒ Vi kommer til at gå ud fra det i alt, hvad vi gør. Vi kalder indsamlingen for For a Better Day, fordi vi har spurgt de unge, hvad de behøver for at få en bedre morgendag, og deres svar vil danne grundlaget for vores arbejde inden for og uden for arenaen. 

Til lanceringen af ​​Avicii Arena har Det Kongelige Svenske Filharmoniske Orkester indspillet en helt ny fortolkning af Avicii-sangen "For a Better Day" sunget af 14-årige Ella Tiritiello fra Kristianstad.


Artiklen fortsætter under videoen

Den succesrige dj, musiker og producer Tim "Avicii" Bergling tog sit liv den 20. april 2018. Han blev kun 28 år gammel.


LÆS OGSÅ: NEKROLOG: En EDM-cowboy rider ud i horisonten

Har du eller nogen du kender selvmordstanker? Der er hjælp at få:

Livslinien – telefon 70 201 201. 


Livslinien er en anonym telefonrådgivning samt netrådgivning for blandt andet mennesker med selvmordstanker, pårørende og efterladte. De har åbent hver dag fra kl. 11.00-05.00.

 

ANNONCE