Nyhed

Vega klar med de første navne til A Colossal Weekend 2022

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter et succesrigt corona-tilpasset arrangement i weekenden er arrangørerne nu allerede klar til næste omgang i 2022

Festivalen A Colossal Weekend, der i år skulle have fundet sted fra den 6.-8. maj, blev i stedet afviklet på en enkelt dag, nemlig lørdag den 8. maj i Store Vega i København. Nu er arrangørerne allerede klar med de første navne til næste års festival, der vil blive afholdt i Store Vega den 19.-21. maj 2022.

A Colossal Weekend blev afviklet for første gang i 2016. I år blev festivalen afholdt for et siddende publikum, for at kunne imødekomme de plads- og sundhedskrav, som spillestederne er underlagt, og der var kun danske navne på programmet. 


Næste år vil musikprogrammet både byde på danske og internationale kunstnere, blandt andre Oranssi Pazuzu, YOB (billedet), Russian Circles, Deaf Kids, Vi Som Älskade Verandra Så Mycket, Sturle Dagsland og Aidan Baker med bandet Nadja.

Oranssi Pazuzu fra Finland er klar med psykedelisk black metal. Bandet, der har været aktivt siden 2007, udgav sit seneste og femte studiealbum sidste år, med titlen Mestarin kynsi

Det efterhånden legendariske doom metal band YOB vil levere tunge guitarriffs. Den amerikanske trio var senest i Danmark  i 2018, hvor de gav koncert i Lille Vega. 


Det amerikanske instrumentalband Russian Circles vil byde på klassisk post-rock med sludge og post-metal.

Hele vejen fra Brasilien vil Deafkids sætte gang i festen med punk, noise, psych, latin og afrobeat.

Direkte fra vores naboland vil Stockholm-baserede Vi Som Älskade Verandra Så Mycket være klar med hjerteskærende screamo og post-rock-ish hardcore.


Den genrebrydende, norske multiinstrumentalist Sturle Dagsland udgav sit længe ventede, selvbetitlede debutalbum i februar i år.

Sidst, men ikke mindst, vil Aidan Baker kunne opleves med post-metal-duoen Nadja, som han har med sin kone, bassisten Leah Buckareff.

Følg med på Facebook-begivenheden.


Køb billetter til A Colossal Weekend 2022 i Vega fra den 19.-21. maj 2022 lige her

LÆS OGSÅ: Copenhell klar med 20 navne til 2022

ANNONCE