Nyhed

VIDEO: Coldplay holder premiere på ny single i rummet

GAFFA.dk – alt om musik

"Higher Power" fik sin første afspilning på den internationale rumstation ISS

Coldplay har netop holdt premiere på deres nye single "Higher Power", og det skete på ganske spektakulær vis. Sangen fik nemlig sin første offentlige afspilning på den internationale rumstation ISS. Se en video derfra nedenfor.

En særlig videoudgave af “Higher Power” med dansende alien-hologrammer blev sendt op til ISS, hvor den franske ESA-astronaut Thomas Pesquet gav sangen dens allerførste afspilning. I samme forbindelse fik Coldplay en snak med Pesquet, en snak, der blandt andet kom ind på lighederne mellem livet på turné og livet om bord på ISS. Derudover talte de om Jordens skrøbelighed og om, hvorvidt Pesquet har set aliens.

”Higher Power” lander, efter at bandet i et par uger har indikeret, at der var noget på vej fra dem i form af kryptiske henvisninger til en alien-radio og udendørs billboard-reklamer på et fremmed alien-sprog.

Singlen er produceret af den legendariske og storhittende svenske sangskriver og producer Max Martin (Britney Spears, Taylor Swift, The Weekend og mange flere) og er bandets første udgivelse siden det Grammy-nominerede album Everyday Life fra november 2019, bandets ottende album fra og med debuten Parachutes i 2000.

LÆS OGSÅ: Glastonbury Festival annoncerer streaming-event – med store navne

Se Coldplay tale med Thomas Pesquet og se en Extraterrestrial Transmission af "Higher Power" nedenfor:

Se "Higher Power" i en såkaldt Extraterrestrial Transmission:

ANNONCE