Nyhed

Zara Larsson giver dansk arenakoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Kom til popfest med den svenske sanger i en af Nordens største arenaer

I anledningen af at have udgivet sit tredje studiealbum Poster Girl tidligere i år spiller det svenske poptalent Zara Larsson en række koncerter på nogle af Nordens største arenaer i slutningen af året. I den forbindelse lægger hun også vejen forbi København, hvor hun giver koncert i Royal Arena den 3. december. 

Poster GirI-turneen bliver sangerens første arena-turné, hvor hun vil spille i alt fem store koncerter i Stockholm, Göteborg, Helsinki, Oslo og afslutningsvis København.


Den kun 23-årige sanger er allerede en garvet koncertartist. Ud over at have spillet koncerter for store folkemængder i Norden har hun også turneret i USA og spillet support for Ed Sheeran på hans Divide-turné i 2019. Hendes musikkarriere begyndte for over et årti siden, da hun som 10-årig vandt det svenske talentshow Talent i 2008.

Siden da har sangeren haft international succes med kæmpehits som “Symphony” og “Never Forget You”. Efter udsendelsen af sit debutalbum 1 fra 2014 udgav hun So Good i 2017, og i marts i år udsendte Larsson sit tredje studiealbum Poster Girl. Det nyeste album indeholder hits som “Love Me Land”, “Ruin My Life” og “Talk About Love” med rapperen Young Thug.

Billetsalget starter på fredag d. 28. maj kl. 9:00, og billetter kan købes via Live Nation og Ticketmaster


LÆS OGSÅ: ZARA LARSSON-INTERVIEW: At komme ind i en anden verden 

Varm op til koncerten med “Talk About Love”:


ANNONCE