Nyhed

Carpark North-forsanger streamer hemmelig koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Lau Højen optræder et alternativt sted i Musikhuset Aarhus

Her i anden omgang af corona-nedlukningen har der ikke været nær så meget gang i de streamede koncerter som i den første nedlukning i foråret 2020, men lidt sker der dog. Musikhuset Aarhus byder ind med koncertrækken Secret Places, "hemmelige koncerter" i form af livestreamede koncerter fra "hemmelige" steder i huset, hvor publikum normalt ikke har adgang.

Musikhuset Aarhus livestreamer en unik koncert fra et hemmeligt sted i Musikhuset med Carpark North-forsanger Lau Højen. Den højaktuelle Carpark North-forsanger giver en smagsprøve på sine nye, danske sange lørdag den 27. marts kl. 20. Det bliver en intim koncert fra et endnu ukendt sted i Musikhuset.  


Musikhuset Aarhus sender musikken direkte hjem i stuerne hos alle danskere, der savner fede liveoplevelser. Secret Places livestreamer koncerter fra hemmelige, skæve og overraskende steder i Musikhuset. Til den første hemmelige koncert blev det den aarhusianske sangerinde Ida Corr, som åbnede ballet. Koncerten blev sendt fra Musikhusets snoreloft, 30 meter over husets Store Sal.

”Det er så skønt igen at mærke livemusikken strømme fra Musikhuset. Vi er enormt glade for den måde vores gæster levede med hjemme fra stuerne og de mange positive tilkendegivelser, vi har fået efter den første koncert. Vi kan næsten ikke vente med at præsentere Lau Højen, der med sine smukke og meget personlige sange viser nye sider af sig selv”, siger Musikhuset kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Koncert fra ventilations- eller VIP-rummet


Musikhuset er 35.000 m2 og har 500 forskellige rum. Der er altså masser af hemmelige steder og potentielle scener at vælge imellem. I ugen op til hver koncert kan publikum via Musikhusets Facebookside stemme om, hvor i huset den næste koncert skal streames fra. Til koncerten med Lau Højen kan publikum være med til at bestemme, om koncerten skal streames fra ventilationsrummet under Lille Sal eller Musikhusets VIP-rum, hvor danske og internationale stjerner normalt slapper af før og efter koncerterne. 

Secret Places-koncerterne kan opleves live via Musikhusets FacebookInstagram og YouTube-kanaler. Koncerterne bliver efterfølgende lagt op på Musikhusets hjemmeside, hvor alle kan nyde dem, når de har lyst.

Tilmeld dig begivenheden på Facebook her.


Koncerterne gennemføres med støtte fra Spar Nord Fonden.

LÆS OGSÅ: Musikhuset Aarhus inviterer til hemmelige koncerter.  

Varm op med singlen "Kun dig":


ANNONCE