Nyhed

Den trådløse lyd bliver billig

GAFFA.dk - alt om musik

Headsets, der sikrer mobil og trådløs lyd er ofte i den dyre ende af prisspektret, men et nyt headset lover både god lyd og en lav pris

Det er virkelig fedt, når den fede lyd ikke kræver ledninger, der ofte bare kommer i vejen og hiver headsettet ud af ørerne, når du lige drejer hovedet. Men ofte koster de helt trådløse headsets ret meget, og det kan sætte en begrænsning på lysten til at medbringe musikken på farten.

Men et helt nyt headset fra kinesiske Huawei, FreeBuds 4i, lover, at det både vil levere en god lyd og til en pris på sølle 750 kroner.


Det nye headset er nyeste familiemedlem i deres serie af helt trådløse headsets, og teknologien lyder til at være helt på plads. Blandt andet er det udstyret med 10mm drivere, der skulle give en god og dyb bas, og der er brugt en speciel kompositmembran, der skulle sikre, at headsettet både kan spille højt og godt og fremhæve detaljerne i lydbilledet.

Huawei lover også en høj komfort i headsettet, samtidig med at det skulle side rigtig godt fast, så du endda kan tage det med på løbeturen uden risiko for, at det falder ud af øret.


Det lille headset er også udstyret med en opmærksomhedstilstand, der sikrer, at du kan høre omgivelserne uden at tage dem ud af ørerne.

FreeBuds 4i skulle virke til både iPhone og Android-mobiler, om end den fulde funktionalitet kan du udelukkende få til Android-baserede mobiler, og så lover Huawei, at der er op til 10 timers spilletid i dem.

LÆS OGSÅ: God lyd både til musik og tale


ANNONCE