Nyhed

Jonah Blacksmith drager på efterårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Thy-bandet tager landet rundt i oktober og november

Folk-pop-rock-septetten Jonah Blacksmith med Thy-brødrene Simon (sang, guitar) og Thomas Alstrup (bas, kor) i front har netop annonceret en efterårsturné, som bringer dem rundt i syv byer, herunder til store sale som KB Hallen, Aarhus Congress Center og Sparekassen Thy Arena Mors på Nykøbing Mors. 

Bandet var på en udsolgt turné i efteråret 2020, hvor de spillede for et siddende, begrænset publikum grundet corona-restriktioner, men de satser stærkt på, at man må stå op på den kommende efterårstour.

“Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen. Og så får vi lov til at lægge arm med nogle ret store venues, blandt andet KB-Hallen og Aarhus Congress Center. Det bliver vildt spændende. Vi glæder os rigtig meget til at skabe nye minder sammen i fællesskab – gennem musik, som altid har samlet os,” udtaler brødrene i en pressemeddelelse.

Gruppen drager på turné oven på udgivelsen af deres tredje album, Brothers fra efteråret 2020, og de udtaler videre:

“Sangene er skrevet over de sidste to år og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur. Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder og fået deres eget liv.”

GAFFAs anmelder Henrik Felter var godt tilfreds med albummet Brothers, som han tildelte fire stjerner med blandt andet disse ord: "Jonah Blacksmith har et varmt jern at slå på og gør det med en kraft og præcision, der er værdig til at nå langt længere ud end til blot den stolte, nordjyske hjemegn."

LÆS OGSÅ: Jonah Blacksmith svejser en solid plade

Jonah Blacksmith består af Simon Alstrup (sang, guitar), Thomas Alstrup (bas, kor), Søren Bigum (guitar), Jon Bisgaard Kjeldsen (tangenter), Lasse Alstrup (tangenter, i øvrigt en fætter til Alstrup-brødrene), Thor Kortegaard (trommer, slagtøj) og Søren Poulsen (trommer, slagtøj).

Bandet er nomineret til tre GAFFA-Priser, og priserne bliver uddelt live på TV2 Zulu og TV2 Play torsdag den 4. marts live fra klokken 20.30.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Og de nominerede er...

Jonah Blacksmith kan opleves følgende steder:

21.10.21 - Herning, MCH Kongrescenter

23.10.21 - København, K.B. Hallen

29.10.21 - Aalborg, Royal Stage

30.10.21 Esbjerg, Tobakken

04.11.21 Odense, Posten

05.11.21 Aarhus, Aarhus Congress Center

06.11.21 Nykøbing Mors, Sparekassen Thy Arena / Mors

Billetsalget starter onsdag den 3. marts kl. 10.00 via gig.to/jonahblacksmithtour

Gruppen har også enkelte koncerter i kalenderen dette forår.

Varm op med titelnummeret fra Brothers:

ANNONCE