Nyhed

Klassisk lyd til øret

GAFFA.dk - alt om musik

Nu er der godt nyt for de audiofile. En af de helt store klassiske lydproducenter har lige lanceret et helt nyt headset, og det lover godt for øregangen

Der er næppe mange, der ikke kender Master & Dynamic, deres højttalere og headsets. Men der er næppe mange, der forbinder dem med trådløse headsets. Ikke desto mindre har de et par stykker i deres bagkatalog, og nu har de så sendt et helt nyt totalt trådløst headset på gaden.

MW08 er navnet, og det er efterfølgeren til sidste års MW07, der fik meget flotte anmeldelser for lydkvalitet.


Det nye headset skulle have fået en forbedret hybrid aktiv støjreduktion, og så bruger det den helt nye bluetooth-standard for at sikre, at den trådløse lyd er så optimal som mulig.

Det skulle headsettet blandt andet gøre ved at lytte efter baggrundsstøj og snak i omgivelserne og aktivt fjerne den. Samtidig antyder den hybride støjreduktion, at der også er arbejdet med ørepropperne, så de også lukker af for støjen.


Endnu er der ikke meget, vi ved om det nye MW08, men prisen antyder, at det er et headset, der skal konkurrere mod nogle af de dyreste trådløse headsets på markedet, såsom AirPods Pro.

MW08 rammer markedet i slutningen af marts, men om de også rammer Skandinavien med det samme, er der ikke oplysninger om. Her på redaktionen glæder vi os meget til at lytte til det nye headset, Master & Dynamic står for god klassisk lyd, og hvem vil ikke gerne forkæle øret med sprød lyd, når vi er ude og gå en tur.

LÆS OGSÅ: Synkroniser dine billeder til musik


ANNONCE