Nyhed

Mere videostreaming til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Amazon vil have en større tilstedeværelse på det danske marked, og derfor kommer de nu med en række nye film og tv-serier til Danmark, og nu også med danske undertekster

Vi nyder alle sammen at lytte til god musik, men lad os bare være ærlige – nogle gange så bruger vi også vores store tv til at se en god film, eller en fed tv-serie. Streamingtjenester er blevet utrolig populære de sidste par år, og i Danmark har vi en bred vifte af streamingtjenester at vælge imellem.

Amazon Prime Video har nok været tilgængelig i Danmark, men der har ikke været så stor fokus på vores marked, men det ønsker online-giganten nu at råde bod på. De har lige øget deres investering i Norden med nye eksklusive film og tv-serier, og det betyder blandt andet, at der kommer masser af nyt indhold til Danmark, alt sammen med dansk brugergrænseflade og danske undertekster.


Prime Video kommer med en lang række film og tv-serier, der allerede har vist sig at være populære, ikke mindst Coming 2 America – den nye Eddie Murphy-film.

Men der kommer også noget helt unikt indhold til danskerne, nemlig en række filmudgivelser, der kun kommer i Norden, blandt andet The Mauretanian med Jodie Foster og Benedict Cumberbath.

Som med Netflix, HBO og flere andre streamingtjenster kan du både streame og downloade indhold, så du kan se det, når du måtte ønske det.


Her og nu er prisen for Prime Video ret lav sammenlignet med andre streamingtjenster, hvilket klart er med til at gøre den rigtig interessant, og der er indtil videre intet, der tyder på, at prisen skulle stige.

LÆS OGSÅ: Superflot lyd til hjemmet

ANNONCE