Nyhed

Ny hiphop-supergruppe lover snarligt album

GAFFA.dk – alt om musik

Rapveteranerne har valgt at udnytte karantænetiden ganske optimalt

Rapperne Snoop Dogg, Ice Cube, E-40 og Too Short, som hver især har mere end tredive års erfaring i branchen, har besluttet sig for at stikke hovederne sammen og danne gruppen Mt. Westmore, skriver NME.

Det fortæller Too Short i et interview med DJ Vlad, hvor gruppen officielt bliver annonceret: ‘’Det er virkelig ægte. Vi har indspillet i nærheden af halvtreds sange. Første bind bliver udgivet i april, og resten efterfølgende’’ fortæller han, og fortsætter:


‘’I vores alder er det et godt tidspunkt at gøre sådan noget som det her, og på en eller anden måde forlænge vores karriere lidt… Det øjeblik vi slår os sammen, får vi en håndfuld nye forretningsmuligheder, som ingen af os ellers ville have haft’’.

Se hele Too Short-interviewet med DJ Vlad her:

Artiklen fortsætter efter videoen


Tilbage i december sidste år luftede Too Short konceptet i et interview med MC Serch: ‘’Jeg blev ringet op i starten af karantænen af E-40 og Ice Cube, som sagde ‘Mand, vi føler, at vi burde lave et album’’.

I et andet interview med HipHopDX fra februar i år fortalte Too Short, at rapper og producer Dr. Dre optræder på albummet, og at medlemmerne havde givet hinanden frit slag til kritisere, nedlægge veto og komme med forslag, da de stoler på hinandens musikalitet og dømmekraft. 


Gruppen har indtil videre lavet et par numre sammen, blandt andet sangen ‘’Step Child’’ til 2019-filmen American Skin. Derudover udgav de nummeret ‘’Fantastic Four’’ i december sidste år, dog under deres respektive kunstnernavne og ikke som gruppe, men i teksten til videoen var der et lille hint: ‘’Vær beredt på supergruppens album i 2021!’’.

Hør ‘’Fantastic Four’’ her:


Læs også: VIDEOPREMIERE: All-star bandet Nymalet gå bordtennis-amok 

ANNONCE