Nyhed

PREMIERE: Enkel og følelsesfuld one-take-video fra Nikolaj Grandjean

GAFFA.dk – alt om musik

Kærlighed, guitarspil og et hav af følelser under overfladen i Grandjeans nye video

Nikolaj Grandjeans ‘’Heart of Stone’’ er den anden single fra hans kommende album, The Wide Open, der udkommer den 7. maj. Singlen udkommer egentlig først i morgen, men i dag er der premiere på sangens musikvideo.

Den danske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist er efterhånden en garvet musiker, der først udgav musik som en del af bandet Luke fra 2000 til 2006, inden han begyndte sin egen solokarriere, oprindeligt under navnet N* Grandjean, inden det i sidste ende blev til Nikolaj Grandjean.


Videoen til ‘’Heart of Stone’’ er minimalistisk og ærlig, og så er den filmet i onetake, med skuespilleren Stine Primdahl i hovedrollen. Grandjean fortæller selv følgende om sangen og videoen:

“Vi ønskede at skabe en video, der understøtter sangen og dens budskab på en, måske, ukonventionel måde og prøve at undgå at lave en film, hvor sangen mere understøtter filmen, hvilket kan være tilfældet med typiske musikvideo-produktioner. ‘Heart of Stone’ er en sang om den tvivl og byrde, som man risikerer ved at være tæt på en anden, og for det blotte øje foregår der måske ikke så meget i videoen. Men det gør der, det er i øjnene på kvinden, som går gennem sine følelser.”

Grandjeans første soloalbum, Carrying Stars fra 2008, blev en succes i Brasilien og Portugal, og siden da har han udgivet Fairly Young i 2011, Rivers and Oceans i 2014 samt ep'en Seven Wild Horses i 2020. Efterfølgende begyndte han et kreativt samarbejde med Mikkel Lomborg, bedre kendt som Hr. Skæg, hvor han skrev musik til serien. 


Indtil resten af sangerens fjerde studiealbum The Wide Open udkommer, kan man nyde ‘’Heart of Stone’’-videoen her:


Læs også: VIDEOPREMIERE: Se Sebastian Lind fremføre sin nye single ''That Mood''


ANNONCE