Nyhed

Se Billie Eilish optræde på taget af en bil til Grammys 2021

GAFFA.dk - Alt om musik

Sangeren vandt desuden flere priser til Grammy-uddelingen

Musikbranchens største prisuddeling, Grammy Awards, blev afholdt i nat, for 63. gang. Billie Eilish var en af de optrædende artister til showet, hvor hun fremførte nummeret ‘’Everything I Wanted’’, på taget af en bil. 

‘’Everything I Wanted’’ vandt prisen for Record of the Year, og sangen var også nomineret til Song of the Year, som dog i stedet gik til H.E.R.s ‘’I Can’t Breathe’’. Eilish vandt desuden en pris i kategorien Best Song Written for Visual Media med sangen ‘’No Time To Die’’, der var temaet til James Bond-filmen af samme navn, som udkom sidste år.

Se hendes optræden til Grammy Awards 2021 her:

Artiklen fortsætter efter videon:

Sangerens Grammy-debut var sidste år, i 2020, hvor hun var den yngste og kun den anden person nogensinde til at vinde priser i alle de fire store kategorier, nemlig Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year og Album of the Year. 

Foruden Eilishs ‘’Everything I Wanted’’ bestod aftenens underholdning desuden også af liveoptrædener fra blandt andet Harry Styles, Dua Lipa, Silk Sonic ‒ den nyudkomne duo, bestående af Bruno Mars og Anderson .PaakPost Malone, Doja Cat, Megan Thee Stallion og Cardi B.

Læs også: GRAMMY 2021: Og vinderne er... 

ANNONCE