Nyhed

SheCanPlay søger unge, kvindelige musiktalenter

GAFFA.dk – alt om musik

Billedet: Hele holdet 2019-2020

Vil du, eller en du kender, skabe en karriere i musikverdenen?

Optagelsesrunden til SheCanPlay 2021 er netop åbnet. SheCanPlay er et et-årigt forløb for unge kvinder i alderen 13-23 år, som byder på undervisning, sparring med ligesindede, nye mennesker, og en unik mulighed for at udvikle sit talent.


Fællesskabet fungerer som en platform for unge kvinder i musikmiljøet, i en tid hvor kvindelige artister stadig er ganske underrepræsenterede på hitlisterne, på diverse scener og spillesteder og generelt i musikindustrien. 

SheCanPlay blev startet i 2018 af Sarah Sølvsteen, som er direktør for koncertarrangøren Luger Denmark, og Karen Vincent, som er A&R og marketingchef hos pladeselskabet Warner Music. Den klare ambition har fra starten været at ændre status quo, i forhold til kvinder i musikbranchen. 

Som medlem af SheCanPlay kan man deltage i de undervisningskurser, der afholdes månedligt, i blandt andet sangskrivning, musikprogrammer som Ableton og rådgivning i forhold til musikrettigheder. 


Derudover afholdes der årligt en camp for medlemmerne, som byder på undervisning fra dygtige og erfarne branchefolk. Kendte navne som , Eloq, Soleima, Anya, Pernille Rosendahl og Lord Siva er blandt dem, der tidligere har undervist hos SheCanPlay.

Det seneste år har SheCanPlay fået stor anerkendelse, og initiativet modtog blandt andet prisen for ‘’Årets Forbillede’’ til Danish Music Awards og Alt For Damernes ‘’Søstersind’’-pris i 2020. 

Ansøgningsfristen er d. 30. april. 


For at ansøge skal man indsende en motiveret ansøgning, hvor man fortæller lidt om sig selv og sit liv med musik, samt 1-3 stykker musik, som man selv har lavet eller skrevet. 

Flere detaljer kan findes på SheCanPlays hjemmeside.

Læs også: Ansøgningsrunden til UHØRT Festival 2021 er åben 


 

ANNONCE