Nyhed

Snoop Dogg giver arenashow i Danmark – med masser af gæster

GAFFA.dk – alt om musik

Hiphopveteranen optræder i Royal Arena 21. februar 2022 – med adskillige homies

Det er efterhånden længe siden, en dansk koncertarrangør har annonceret et stort show med et internationalt navn, som ikke var et udskudt et af slagsen, men nu sker det: Californiske Snoop Dogg kommer til Royal Arena den 21. februar 2022 med sin største turné nogensinde. Og han er ikke alene – med sig har Snoop Dogg blandt andet sin ven Warren G og Detroit-gruppen D12. Navne, der hver især har en række million-sælgende album bag sig.

Siden begyndelsen af 1990'erne har Snoop Dogg været en central figur på musikscenen med talrige hitlisteplaceringer, millioner af solgte plader og samarbejder med navne som Dr. Dre, Pharrell og Bruno Mars. 


Gennem hele sin karriere har han været uhyre produktiv og fra og med debuten Doggystyle fra 1993 har han udsendt 17 studiealbum, senest I Wanna Thank Me fra 2019, hvilket også er titlen på den kommende tour. Derudover han han medvirket i diverse andre projekter, og Snoop er også netop blevet del af supergruppen Mt. Westmore, der desuden består af stjernerne Ice Cube, Too Short og E-40.

Snoop Dogg tager en række andre store rapnavne med til Royal Arena, blandt andre som nævnt Warren G, der var med til at bringe den såkaldte G-funk, 70'er-funk-inspireret hiphop, til tops på hitlisterne verden over med kæmpehittet "Regulate" i 1994. Han får følgeskab af en række andre store hiphop-kunstnere, blandt andre Tha Dogg Pound, der ligesom Snopp Dogg selv slog igennem på det nu hedengangne pladeselskab Death Row Records. Snoop Dogg og Tha Dogg Pound har arbejdet sammen flere gange i løbet af årene. 

Fra Detroit kommer D12, der først slog igennem som Eminems gruppe, men som siden har stået på egne ben. Noget lignende gælder Obie Trice, der også er fra Detroit og slog igennem med hjælp fra Eminem. Derudover tager Snoop Dogg Irlands største rapnavn lige nu, Versatile, med til København.


GAFFAs anmelder var godt tilfreds med Snoop Doggs seneste album, I Wanna Thank Me:

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Snoop minder os alle sammen om, hvorfor vi elsker ham

Billetsalget åbner mandag den 29. marts klokken 10.00 via Ticketmaster.


Varm op med klassikeren "Drop It Like It's Hot" fra 2004:

ANNONCE