Nyhed

Tjek børnenes aktivitet, også når de danser

GAFFA.dk - alt om musik

Børn elsker at danse til musik; om det er livemusik, et danseprogram på konsollen eller til en musikvideo på YouTube, så rører de sig rigtig meget. Men hvor meget bevæger de sig? Og hvor meget rører de sig resten af dagen? Ny aktivitetstracker kan give dig svaret.

Det er ikke til at tage fejl af, børn elsker at røre sig til musik. I skolen, til festen eller til koncerten – når musikken spiller, så danser de fleste børn. Og en ny aktivitetstracker fra Fitbit kan nu tjekke, præcist hvor meget dit barn rører sig, både når det danser, spiller bold eller bare render og leger.

Fitbit vil med deres nye Ace 3 opmuntre børn til en sundere livsstil ved at gøre træning og bevægelse til sjove aktiviteter, og ikke mindst sporbare aktiviteter.

Den nye aktivitetstracker til børn er beregnet til børn helt ned til 6 år, og Fitbit håber at motivere børnene og fremhæve deres personlige stil ved at introducere nyt tilbehør og flere specielle urskiver.

Samtidig er der ikke meget ved en tracker, der konstant skal oplades, så Fitbit lover, at Ace 3 kan holde i op til 8 dage på en fuld opladning. Herudover er trackeren vandtæt, så du skal ikke være nervøs, når børnene tager den med til stranden eller ud og lege i haven.

En af de ting, trackeren skal forsøge er at hjælpe børn til at udvikle sunde vaner ved at motivere dem til at bevæge sig – tanken er at få dem til at tage omkring 250 skridt i timen.

Naturligvis kan dette og andre mål tilpasses til personlige mål, og både børn og forældre kan løbende holde øje med, hvor meget de bevæger sig.

Trackeren holder også øje med søvnen, og der kan sættes påmindelser op om sengetid, så børnene kan få et godt og sundt søvnmønster.

Ace 3 kommer med fokuserede urskiver, der ændrer sig og vokser, når børnene gør fremskridt mod at nå deres mål, en funktion der skal gøre det sjov for børnene at nå deres mål.

ANNONCE