Nyhed

VIDEO: Dolly Parton modtager sin COVID-19-vaccine syngende

GAFFA.dk - Alt om musik

Countrystjernen kommer samtidig med en kraftig opfordring til sine medborgere

Dolly Parton har fået COVID-19-vaccinen, og sangeren valgte at bruge anledningen til at opfordre ‘’alle kujonerne derude’’ til at gøre det samme.

Den 75-årige sanger og sangskriver lod sig vaccinere foran rullende kameraer for at dele oplevelsen med verden og sang i den forbindelse en vaccine-inspireret udgave af sit legendariske hit ‘’Jolene’’. 

‘’Jeg prøver at være sjov nu, men jeg er faktisk dødalvorlig omkring vaccinen’’, fortæller Parton i videoen og tilføjer: ‘’Jeg vil bare opfordre alle, for jo hurtigere vi alle sammen får det bedre, jo hurtigere kan vi vende tilbage til, at alt bliver normalt igen’’.

Vaccinerne har mødt en vis kritik og skepsis verden over, og der er sået tvivl blandt mange borgere omkring, hvorvidt vaccinen er farlig. Countrysangeren imødegik dette i videoen, som kan ses nedenfor: ‘’Jeg er gammel nok til at få den, og klog nok til at få den’’.

Artiklen fortsætter efter videoen

Dolly Parton har fået ros for at donere en klækkelig sum til udviklingen af Moderna-vaccinen, efter hun gav en million dollars, svarende til lidt over seks millioner danske kroner, til Nashville’s Vanderbilt University Medical Center. 

Læs også: STORT DOLLY PARTON-INTERVIEW: Ikon med et enormt hjerte

ANNONCE